Anyukám mindig zaklat és sosem hagy nyugodni. Mit tegyek? (bővebben lent) 12/F
Figyelt kérdés
Szóval az anyukám "fotóista" és mindig zaklat, hogy ezt, azt, amazt csináljak a képeivel, nem hagy egyszerűen nyugodni, elegem van belőle. Mit csináljak, hogy hagyjon végre békén?2012. szept. 21. 13:09
2/42 A kérdező kommentje:
Mindig arra kényszerít, hogy ezt meg azt csináljam a képeivel, ha meg ellenkezek, akkor felhoz bizonyos dolgokat, hogy pl. ő is segít nekem, stb.
2012. szept. 21. 13:16
3/42 anonim válasza:
Úristen de nagy problémák.... akkor mások meg mit szóljanak pl akiknek mindig iskola után dolgozniuk kell (pl fát hordani télire xd ) vagy segíteni a szüleiknek? nem kicsit vagy lusta..
5/42 anonim válasza:
Fotóista?
Fotóz?Nem értem a kérdést, megkér, h segíts neki, te meg nem akarsz?
Majd amikor kérsz tőle valamit, vigyen el edzésre, vagy vegyen neked valamit, akkor jusson eszedbe, h te segítesz-e neki...
6/42 A kérdező kommentje:
4-es: például megnyitni képszerkesztőben, átméretezni, levágni belőle, vízjelet tenni rá.
Akik meg azt mondják, hogy lusta vagyok, azokat lepontozom.
2012. szept. 21. 13:29
7/42 A kérdező kommentje:
A kérdésre kérek választ!
2012. szept. 21. 13:30
8/42 anonim válasza:
Húúúúú, halljátok?
Velem nagyon kib.sznál, ha lepontoznál, ne tedd kérlek :D
9/42 anonim válasza:
Lusta dög vagy, szedd össze magad, segíts anyukádnak! Most pedig jöhet a lepontozás.:)
10/42 anonim válasza:
mondjuk magyarázd el neki hogyan kell csinálni, és akkor legközelebb már neki is menni fog..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!