Anyukám mindig zaklat és sosem hagy nyugodni. Mit tegyek? (bővebben lent) 12/F
"Köszi a választ, de az sajnos nem jó ötlet. "
Persze, mert ott nem nyalnák fényesre a hátsódat, mi?
"Azért, mert én találtam ki (eredetileg a b-vel kezdődő és i-vel végződő szót akartam helyette használni, de az sajnos trágár)."
Anyáddal kapcsolatosan ezt a szót használnád? Na ha a helyében megtudnám, nem is zaklatnálak többet képszerkesztéssel, főleg azért, mert gépközelbe se kerülnél egy ideig netezgetni meg játszani.
Akkor egy kis szókincsbővítés: lelkes fényképész, fanatikus fotós.
A b...i, g...i és k...g szavak nélkül is elég kifejező a magyar nyelv, nem kell új szavakat kitalálni.
Az én anyukám azt sem tudja, mi az a vízjel. Ha tudná, meg tudná csinálni.
Szerintem csináld azt, hogy rászentelsz egy napot, leírsz neki dedósan mindent, és utána már magának is meg tudja csinálni, és békén hagy.
A fiam is 12 éves. Èn is öt kérem meg ha valamit nem tudok.
Tiszteletben tartom az ö idöpontját amikor számítógépnél lehet,utánna szoktam kérdezgetni.. Persze nem minden nap,csak ha valami fontos..Hozzáteszem ö tisztelettel van irántam,nem hiszem,hogy a hátam mögött sértegetne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!