Anyukám mindig zaklat és sosem hagy nyugodni. Mit tegyek? (bővebben lent) 12/F
"Amúgy mi az a fotóista?"
Az, hogy szeret fotózni.
Úristen, milyen problémáid vannak. Az élet k*rva kemény, majd később meglátod. Ha már az is ekkora gond, hogy képeket szerkesztgess anyukádnak, akkor komoly problémáid lehetnek/lesznek később.
Más suli mellett dolgozik, hogy segítsen némi pénzzel a szüleinek, de te nem, te még a tőled kért szívességeket is kényszermunkaként fogod fel.
Gondolkozz el ezen és TE ajánld fel anyukádnak a segítséget ezentúl, ne várd meg míg ő kéri.
Attól függ, hogy ez hány darab képet jelent? Ha mániákusan szeret fotózni és napi egy óra elmegy az átszerkesztésekkel, akkor az tényleg idegesítő lehet. Viszont ha csak napi egy-két képről vagy még kevesebbről van szó, akkor azért nem háborognék.
Egyébként én is azt tudom csak javasolni, hogy magyarázd el anyukádnak, hogy mit hogyan csináljon. Azt írtad, hogy vízjelezni is kell a képeket. Tehát akkor valahová feltölti őket, vagyis minimálisan csak ért az informatikához.
Egyikőtök sem kérdezte meg tőle, hogy mennyit kéri az anyukája erre.
Ha nekem ez tenné ki az összes szabadidőmet, akkor bennem is felmenne a pumpa, pedig már felnőtt ember vagyok. A kérdező meg kisgyerek, szeretne játszani, ez a dolga.
Szóval ha csak egy két képről van szó, akkor értelek titeket, de ha napi 100-ról, akkor igaza van.
Oké, bocsi, azt már nem láttam, akkor rajtad kívül az összes háborgóra vonatkozott :D
A nemüket nem kérdezem meg, tök nyilvánvaló.
Atyaúristen,hogy nem törik le a kezed?
szent ég... inkább örülnél,hogy van anyád..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!