Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan idegesít, hogy 12...

Jogosan idegesít, hogy 12 évesen anya sosem kopog, mielőtt benyit a szobámba?

Figyelt kérdés
Már nagyon idegesít!

2015. jún. 15. 14:16
 71/102 anonim ***** válasza:
92%
#66: próbáltad megmagyarázni, miért kéred?
2015. jún. 17. 06:28
 72/102 anonim ***** válasza:
95%
#63: akkor ti szexuális életet is úgy éltek, hogy bármikor megláthatja a gyerek, ha felébred, és kimegy Wc-re? Vagy csak akkor, ha rajtatok kívül senki nincs otthon? Bocs, de nekem meg ez a furcsa... El nem tudnám képzelni, hogy nyitott ajtónál cseréljek tampont. Na meg ha vendég jön, neki is kellemetlen lehet wc-re menni. Vagy ha ott alszik valaki, az mindenki szeme láttára fürdik? Bocs, ha értetlennek tűnök, nem vagyok prűd, de nem igazán tudom elképzelni.
2015. jún. 17. 06:37
 73/102 anonim válasza:
91%

Nagyon szar lehetbhogy ilyen anyád van.

De pontosabban mi zavar, az hogy bármikor bemegy hozzád vagy az hogy maszti közben is rádnyithat?

2015. jún. 17. 07:44
 74/102 A kérdező kommentje:
Mindkettő.
2015. jún. 17. 08:03
 75/102 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem próbáld meg az Ő oldaláról megközelíteni. Te kopogsz az ő ajtajukon? Kérdezd meg mi lenne ha nem kopognál és egy rossz pillanatban nyitnál rá? És mond meg hogy ez nem engedély ahogy ő fogalmazott csak a magánszféra tiszteletben tartása. Nem kizárni akarod az életedből vagy feltételeket szabni ahhoz hogy bemehessen hozzád. Vagy akár mondhatod azt is hogy szégyenlős vagy már. Nem az a baba vagy már akit fürdetett meg pelenkázott!
2015. jún. 17. 08:17
 76/102 anonim ***** válasza:
82%
Kérdező, esetleg néha te is nyiss rá a fürdőszobában amikor fürdik vagy amikor szarik.... Szerintem ő lenne a legjobban felháborodva!
2015. jún. 18. 09:03
 77/102 A kérdező kommentje:
Inkább akkor kéne, mikor dugnak apával.
2015. jún. 18. 12:54
 78/102 anonim ***** válasza:
90%

KÉRDEZŐ!

A 77-es válaszodhoz.

T.H.U.G L.I.F.E :'D

Röhögök B+ :D

Ha lehetne a kérdezőnek is zöldet adni akkor most adtam volna. :D

2015. jún. 18. 13:52
 79/102 anonim ***** válasza:
91%

Azért az mekkora lenne épp döngetnek az ősök benyitsz:

"bocs hogy nem kopogtam nem gondoltam hogy engedély kell hogy bejöjjek elvégre én is itt lakom, egyébként őszintén örülök hogy még éltek szexuális életet, bocsi csak leveszek egy könyvet a polcról ne zavartassátok magatok folytassátok nyugodtan!"

2015. jún. 18. 14:03
 80/102 A kérdező kommentje:
Nem hiszem el, hogy anyám még mindig hallani sem akar a témáról, sőt úgy fogalmazott, hogy 12 évesen k.u.r.v.a nagy arcom van meg mit képzelek, hogy megint felhozom a témát meg hogy ennyi idősen hadd ne legyen már szabad akaratom. Nekem ez már több a soknál, mit tegyek?:-(
2015. jún. 18. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!