Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A gyerek jogosan okolja a...

A gyerek jogosan okolja a szüleit ha azok nem tudnak megadni neki mindent?

Figyelt kérdés
Ugye nagyon sokszor ha a gyerek kér valamit akkor az a válasz hogy nem, most nincs rá pénzünk, meg most nem engedhetjük meg magunknak. Ilyenkor jogosan haragszik a gyerek hogh a szülei nem tesznek meg mindent a boldogságáért? Mert a szülő dolga elvileg az hogy mindegy megadjon a gyerekének, hiszen azért vállalja. Lehet hogy a szülőnek kisebbek az igényei és elég neki hogy mondjuk panelban laknak, és szalámis zsemlét esznek, de lehet hogy a gyerek többet akar. Csak hát a szülő azt hiszi hogy ami neki jò az jó a gyereknek is. Ilyenkor el van intézve az említett mondatokkal. Pedig van hogy a szülőnek lenne lehetősége pl új munkahelyet keresni de ha nem tesz meg mindent akkor jogos a harag, nem?
2016. febr. 12. 18:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/113 anonim ***** válasza:
100%
Főzni meg főzhetnél. Én tini koromban imádtam főzni, akkor tanultam meg az alapokat, mamám segítségével. Jó buli, és meg is eheted azt, amit kívánsz!
2016. febr. 12. 19:11
 32/113 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerre írtuk :)
2016. febr. 12. 19:11
 33/113 anonim ***** válasza:
66%
sajnálom a szüleidet.. gondolom mennyit szenvedhetnek amiért ilyen gyerekük van. Menj te éjszakára gyárba melózni. Van olyan diákmunka dögivel. Hogy másnap iskola? Miért is zavarna ez? Talán nincsenek ambícióid? Miért nyugodsz bele a helyzetbe? Több mindent akarsz, keress te is pénzt és vedd meg magadnak.
2016. febr. 12. 19:12
 34/113 anonim ***** válasza:
67%
És mégis ki a t0k0m vagy te, hogy a szüleidnek megmondanád, hogy mit és hogyan csináljanak? Honnan bánatis pics@ból tudhatnád, hogy faterodnak mit kellett volna még tenie abban a műszakban vagy azért a műszakért? Leszakad a derekad, ha buszozol? Gondolom azért nem visznek, mert közlekedsz vagy három kilométert.. De honnan tudhatnád, hogy egy autót mekkora távra érdemes anyagi/műszaki szempontból beindítani? Egy hisztis kis taknyos vagy, aki semmivel sincs tisztában, csak másokra irigykedsz mindenért. Pontozz le, pont le x@rom azt is, ez akkor is így van. Biztos az a bajod, hogy visszatartod a fingot az felmászik a gerinceden egészen az agyadig, és onnan jönnek ezek a sz@r gondolatok..
2016. febr. 12. 19:13
 35/113 anonim ***** válasza:
63%
egyre jobban érdekel hánya évesesen vágod ki ezt a hisztit
2016. febr. 12. 19:14
 36/113 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok és kikérem magamnak azt hogy hisztis vagyok. Nem vagyok hisztis de amíg ilyet látok hogy 13 éves csaj telefont vesz magának, hát engedjétek meg hogy elégedetlen legyek. Nekem egész életemben nem adtak annyi zsebpénzt hogy abból telefont vegyek. Ja és menjek el dolgozni? Sőt semmilyen pénzt nem adnak, egyszer otthon hagytam a bérletem de nem volt pénzem jegyet venni így több km-et kellett sétálnom haza, ez ám a gondoskodás!
2016. febr. 12. 19:21
 37/113 anonim ***** válasza:
76%
Arra ne is gondolj, hogy egy ilyen éjszakai műszakos munkarend akár a szüleid kapcsolatába is kerülhetne. Elárulom,akkor se vinnének autóval. És délutánonként meg lapíthatna otthon az egész család,hogy édesapád ki tudja esetleg aludni magát. Nem mindig főz anyukád? Istenem,dolgozó ember,megesik. Éhen szerencsére még nem haltál. Szégyelld el magad! Nekünk is voltak anyagi problémáink, de sose jutott eszembe,hogy a szüleimet hibáztassam. Akkor hibáztathatnád,ha otthon ülnének,de mindkettő dolgozó ember.
2016. febr. 12. 19:24
 38/113 A kérdező kommentje:
Na szóval menjek el dolgozni? Ezt is azért mondjátok mert kb. elvárás hogy a szupergyerek tanuljon jól, dolgozzon, tartsa el magát, legyen kisangyal miközben a szulő munka után otthon mereszti a s.ggét. Ne haragudjatok ha nem úgy gondolom hogy nekem kéne eltartanm magamat.
2016. febr. 12. 19:27
 39/113 anonim ***** válasza:
82%
Nem kpsz zsebpénzt? Te jó ég! Képzeld el,én se kaptam,amíg koliba nem költöztem. Ez ám a ki...ás! Remélem érzed a szarkazmust. Otthon hagytad a bérleted,és sétálnod kellett? Ők gondoskodtak arról,hogy busszal tudj hazamenni,TE nem gondoskodtál róla,hogy ezt ki is tudd használni.
2016. febr. 12. 19:28
 40/113 anonim ***** válasza:
60%
Igen, hisztis vagy... mond hogy csak troll vagy, és nem léteznek ilyen egyedek...
2016. febr. 12. 19:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!