Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan haragszom anyukámra?

Jogosan haragszom anyukámra?

Figyelt kérdés

Az utóbbi hónapokban úgy érzem egyenlővé váltam egy krumplival. Egész nap ülök és nem csinálok semmit. Amíg falun laktam legalább kimehettem az udvarra vagy a kertbe ha szabadságra vágytam. De most egy panelben lakom és úgy érzem meg fogon fulladni.

Anyukám nem enged sem kutyát sétáltatni sem lemenni a kisboltba sem kocogni vagy bármilyen sportot végezni ami a falakon kívül van.Szeretnék találkozni a barátnőmmel néha az osztálytársaimmal szeretném néha érezni hogy élő vagyok. Tudom hogy félt engem de ez túlzás. A számtalan vitáink egyikében a fejemhez vágta hogy nem ismerem a várost és eltévednék. Szóval annyira senkinek tart hogy azt gondolja olyan helyre mennék ahonnan nem tudok visszajönni.

Mit tegyek hogy jobban bízzon bennem? 15 éves vagyok soha sem ittam és nem cigiztem nem hazudtam semmiről és nem pasiztam. Soha sem éltem vissza a bizalmával (amit nem adott meg :/) Mihez kezdjek egy ilyen szülővel?

15/l

2015. márc. 20. 19:25
 1/3 anonim ***** válasza:
4%
"soha ............ nem hazudtam semmiről" Akkor te egy angyal vagy? Vagy picit hazudos?
2015. márc. 20. 19:32
 2/3 A kérdező kommentje:
Jó igen persze a vázát nem a macska verte le hanem én meg stb. Olyan dolgokra gondoltam mint hogy ki vett ki pénzt a tárcából....ha nem én akkor is a nyakamba varrják...
2015. márc. 20. 19:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Basszus ez aztán sz'r ügy! Mutatkozz előtte olyan barátaiddal, akiket ismernek és viselkedj úgy mint egy rendes ember. Vagy nemtom. De itt a szavak nem sokat segítenek
2015. márc. 23. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!