Jogosan haragszom anyámra, mert nem figyelt a kinézetemre?
Anyámat sosem érdekelte, hogy én, vagy a húgaim hogy nézünk ki. Nekem soha életemben nem volt hosszú hajam, pedig mindennél jobban akartam. De nem, mert anyám óvodától kezdve második osztályig szinte már tüsire vágatta, pedig nem is ment az arcformámhoz, a homlokomba pedig egy böhöm vastag tincset fésült. Emlékszem, elsős koromban gyakran megkérdezték, fiú vagyok-e vagy lány. Az oszálytársnőim közül mindenkinek szép, tökéletesen hosszú haja volt, csak én néztem ki fúnak. Panaszkodtam anyának, de ő sosem vett komolyan, az önbecsülésem pedig a béka segge alatt volt. Harmadikban aztán "megvilágosodtam", és elkezdtem növeszteni a hajam. Most a vállamig ér, de közel sem olyan szép, mint a többi lányé. A szívem mélyén sosem bocsátottam meg anyámnak, amiért elrondított, és szomorúan látom, hogy most ezt teszi a húgaimmal is.
13/l
Juj levágátta a hajad a gonosz, alávaló nőszemély, sőt nem is egyszer! A szemét... Még jó, hogy időben rájöttél arra, amit egy agy nélküli amőba is kitalál egy perc alatt, hogy a megoldás talán a haj növesztése lehet. Szerencsére így a világ megmenekült a totális apokalipszistől!
Kicsilány, ha már hülye vagy a helyedben én legalább nem reklámoznám.
Kicsilány! Én nagyon megértelek, velem is ezt csinálta anyukám, és én is kb 3. vagy 4. osztályban álltam a sarkamra és növesztettem meg. Addig mindig rövid hajam volt, míg minden lánynak hosszú. Tőlem is volt, hogy megkérdeztlék, hogy fiú vagy lány vagyok.
És hiába írja itt a sok okos, hogy ez nem befolyásol semmit... Nem a fenét... Nekem 27!! évesen is önértékelési gondjaim vannak, sokszor fiúsnak érzem magam, pedig baromira nem vagyok az. Hosszú, szőke hajam van, nagy cicim, nőies alakom. Nem szeretek nadrágot felvenni, lapostalpú cipőt, vagy smink nélkül kimenni az utcára, mert ha fiúsnak érzem magam ezek nélkül. Pedig az eszemmel tudom, hogy nincs így, de ha nadrágba vagy edzőcipőbe kényszerülök, ki vagyok bukva teljesen. Csak akkor érzem jól magam, ha szoknyábvan, magassarkúban vagyok, full kisminkelve, a hajamat még felkötni se szeretem.
Jól tetted, hogy a sarkadra álltál és majd mondd a hugaidnak is ugyanezt, mikor kicsit iődebbek lesztek. Nem értem miért csinálják ezt az anyukák:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!