Értehető és jogos, hogy emiatt kicsit haragszom anyura?
Én is kaptam ilyen ajándékot, és örültem neki. De bevallom őszintén én sem használtam fel majdnem 1 évig..Nem azért mert nem jó, hanem mert sosem voltam még masszáson, és valamiért egyedül soha nem akartam odamenni. Így húztam-halasztottam a dolgot, mert nem akartam a fiamat megsérteni azzal, hogy bár örülök az ajándékának, de egyedül semmi kedvem menni..
Végül is én azért használtam fel, mert a munkahelyen a kollégámmal beszélgettünk erről, és ő mondta hogy szívesen eljönne velem, mert ő bizony élvezne egy jó kis masszást.. Így elmentünk ketten..
Szerintem anyukádnál is ez a helyzet.. Tényleg örült neki, de egyedül nem sok kedve van hozzá. Nem akar ezzel megbántani, így ő is halasztja a dolgot.. Esetleg menj el vele... Biztos élvezni fogja, csak hát nehéz egyedül elindulni..
42/N
A fiam is azt mondta hogy nem bántottam volna meg ha elmondom, hogy egyedül nem szeretnék elmenni.. Ha tudta volna rég elkísért volna..:) De tudod ez is olyan hogy az ember ha tudja is hogy nem bántja meg a másikat , mégis benne van, hogy
" de csupa szívvel adta, hogy álljak elé, és mondjam meg, hogy egyedül nem akarok menni??"
Na ezért nem mondjuk ki mi anyák néha hogy mit gondolunk..
42/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!