Hogy dolgozzam ezt föl?
ma 20:49
akkor öröm van., és boldogság, de sajnos nem mindenki talál magának sugar daddy-t
"AZ,hogy nevelné a gyereket,megtartja,akarja az NEM FELELŐSSÉG?"
Nem. Ez a szülei felelőssége lenne pénzügyileg és erkölcsileg is, nem a 16 éves kislányé.
"ma 20:49
akkor öröm van., és boldogság, de sajnos nem mindenki talál magának sugar daddy-t"
Nem kellett hozzá sugar daddy, mivel 7 éves voltam, mikor újra férjhez ment.De úgy látom, nálad nem igazán van öröm és boldogság.Nem lehet, hogy nálad már ténylegesen előjöttek azok a bizonyos szuicid hajlamok?Mert tudod, azok az emberek szoktak másokat élvezettel bántani, akik saját maguk nagyon boldogtalanok...
Hú én most eltekintek attól,hogy 16 éves vagy,és úgy írom a válaszom.
Szerintem ha örökbe adod a babát,még élsz bánni fogod,mert a szíved egy részét elveszíted!!!Ott lenne az az űr 10 20 30 40 év múlva is!
A szüleidet se értem!Itt mindig mindenki abból indul ki,hogy nekik kell eltartani a babát is,meg az anyagiak így-meg úgy!De könyörgöm!A saját véremet én soha nem tudnám odaadni egy idegennek!
És igen egy 16 éves mégis csak egy gyerek!De attól miért ne lehetne jó anya?
Hát azt kívánom,hogy rendeződjön a sorsotok!
Szerencsétlen lányt lehordjátok mindennek, pedig segítségre van szüksége!
Szerintetek ha örökbe adja, kinek lesz jobb? Max az örökbe fogadó családnak. A lánynak örök életében leki ismeret furdalása lesz, a gyerek soha nem fogja megismerni az igazi anyját, és nem fogja megérteni, hogy miért is nem maradhatott vele. Mert a gyerek, ha nagyobb lesz, azt kívánná majd, hogy bármilyen körülmények között is, de tartotta volna meg az anyukája.
Nagyon-nagyon elítélem a gyerekfejjel elkezdett szexuális életet. DE ha már megtörtént a baj, a lányom mellé állnék, és az unokám mellé, nem hagynám az unokámat úgy felnőni, hogy nem tudok róla semmit. Mert bármi is történt, az én vérem! Nem bírnám elviselni, hogy másnak adjam.
Kérdező, menj be érdeklődni anyaotthonba, gyermekjólétibe, kérj védőnőtöl tanácsot, egyháztól, máltai szeretet szolgálattól, mit tudom én honnan, de mozgass meg minden követ, hogy veled maradhasson. Hamarosan szülsz, sok időd nincs. Próbálj találni egy embert aki melléd áll, segít intézkedni. Akár osztályfőnök, rokon, háziorvos, bárki. És szerintem erőszakkal a szüleid sem vehetik el.
Arra azért készülj fel, hogy pár nehéz év vár rád, de előbb-utobb túl leszel rajta.
És még egy jó tanács...az iskolát saját és a gyereked érdekében fejezd be, tanulj minél többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!