Hogy dolgozzam ezt föl?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok,34 hetes terhes.Későn derült ki hogy terhes vagyok ezért elvetetni már nem tudtuk.Igazából én nem is szerettem volna akkor se elvetetni ha tudtam volna róla.De erről nem én döntök hiszen még nem vagyok nagykorú.Viszont a szüleim szeretnék örökbe adni a babát.Úgy hogy utánna már nem látogathatnám stb.Én úgy érzem hogy ebbe én fele fogok őrülni,már most minden nap sírok,és máson nem jár az eszem csak ezen,éjszakánként gyakran felébredek és akkor is csak sírok.Hogyan tudnám ezt feldolgozni?Hiszen én hordom ki,én érzem hogy rugdos minden nap,én fogom hallani ahogy legelőször felsír,ébn fogom először látni,az enyém,belőlem van.:'( Már most nagyon szeretem pedig még nem is láttam.Úgy érzem képtelen leszek rá hogy ezt feldolgozzam.Nem tudnám elfelejteni mindig eszembe jutna pl.anák napján hogy igen én is anya vagyok.Tudom hogy fiatal vagyok hozzá de nem bírom.:'( Annyira rossz anyagi helyzetbe nem élünk.Apa olyanokat mondogat hogy ha megtartjuk akkor elköltözik.És hasonlók.Nekik fontosabb a büszkeségük,hogy más meg ne tudja hogy terhes vagok.(mert nem járhatok sehova nehogy metudják.Nem állnak mellettem.Tudom hogy megtudnám csinálni,hogy mellette tanulok.Nem én vagyok az első szerintem aki ezt megtette.Ront a helyzeten az is hogy a baba apukája félig roma származású de nem olyan körülmények között élnek,és nem is hülye.Védekeztünk,a gumi kiszakadhatott amit nem vettünk észre,ezért is nem vettem észre hogy terhes vagyok.Azóta már régen szét mentünk de én még mindig szeretem és naygon nehéz őt elfelejtenem.Tudja hogy terhes vagyok de mikor elmondtam neki akkor annyit mondott rá hogy nem tőle van.:'( Úgy érzem én ebbe bele fogok betegedni ha elveszítem még a babámat is.Terhesség elött se voltam jó lelki állapotban a szakítás miatt.Sokáig együtt voltunk.Hosszú lett,de remélem érthetően írtam le,A válaszokat köszönöm.:'(
2014. okt. 5. 15:40
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/152 anonim ***** válasza:
21%

ma 20:49

akkor öröm van., és boldogság, de sajnos nem mindenki talál magának sugar daddy-t

2014. okt. 5. 20:53
 62/152 anonim ***** válasza:
71%

"AZ,hogy nevelné a gyereket,megtartja,akarja az NEM FELELŐSSÉG?"

Nem. Ez a szülei felelőssége lenne pénzügyileg és erkölcsileg is, nem a 16 éves kislányé.

2014. okt. 5. 20:54
 63/152 anonim ***** válasza:
81%
ti lemondanatok rola?ha igen ti se vagytok igazi anyak.mehet a cirkusz ettol szegeny lanynak nem lesz jobb
2014. okt. 5. 20:57
 64/152 anonim ***** válasza:
93%

"ma 20:49

akkor öröm van., és boldogság, de sajnos nem mindenki talál magának sugar daddy-t"

Nem kellett hozzá sugar daddy, mivel 7 éves voltam, mikor újra férjhez ment.De úgy látom, nálad nem igazán van öröm és boldogság.Nem lehet, hogy nálad már ténylegesen előjöttek azok a bizonyos szuicid hajlamok?Mert tudod, azok az emberek szoktak másokat élvezettel bántani, akik saját maguk nagyon boldogtalanok...

2014. okt. 5. 20:57
 65/152 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem Edelweiss elvtárs férfi. Szellemi képességeiből kiindulva legalábbis. Nem hiába iskolázza le itt a puncisokat az éleslátásával :P
2014. okt. 5. 21:18
 66/152 anonim ***** válasza:
84%
60-asnak teljesen igaza van!!! Aki bántja a kérdezőt az mind sötétlelkű! Bármilyen helyzetből fel lehet állni, még egy ilyenből is. A szüleinek pedig nem 20 éves korukig kellene nevelni az unokát hanem csak az első kb. 4-5 évben segíteni. Egy ilyen fiatal lány ne találna később párt?! Hiszen még 10 év múlva is csak 26 éves lesz. Aki azt írta, hogy régen az ilyeneket kitaszították és éhen haltak...hát az már jó régen volt barátom. MOST most van 2014-et írunk ahol millió egyedülálló Anya van és még több elvált nő gyerekekkel aki sikeresen talál párt magának.
2014. okt. 5. 21:19
 67/152 anonim ***** válasza:
85%

Hú én most eltekintek attól,hogy 16 éves vagy,és úgy írom a válaszom.

Szerintem ha örökbe adod a babát,még élsz bánni fogod,mert a szíved egy részét elveszíted!!!Ott lenne az az űr 10 20 30 40 év múlva is!

A szüleidet se értem!Itt mindig mindenki abból indul ki,hogy nekik kell eltartani a babát is,meg az anyagiak így-meg úgy!De könyörgöm!A saját véremet én soha nem tudnám odaadni egy idegennek!

És igen egy 16 éves mégis csak egy gyerek!De attól miért ne lehetne jó anya?

Hát azt kívánom,hogy rendeződjön a sorsotok!

2014. okt. 5. 21:21
 68/152 anonim ***** válasza:
12%
Edelweiss-t én kb. úgy képzelem el, mint Endre atyát a Jóban Rosszbanból :-)))))))))
2014. okt. 5. 21:22
 69/152 anonim ***** válasza:
85%

Szerencsétlen lányt lehordjátok mindennek, pedig segítségre van szüksége!

Szerintetek ha örökbe adja, kinek lesz jobb? Max az örökbe fogadó családnak. A lánynak örök életében leki ismeret furdalása lesz, a gyerek soha nem fogja megismerni az igazi anyját, és nem fogja megérteni, hogy miért is nem maradhatott vele. Mert a gyerek, ha nagyobb lesz, azt kívánná majd, hogy bármilyen körülmények között is, de tartotta volna meg az anyukája.

Nagyon-nagyon elítélem a gyerekfejjel elkezdett szexuális életet. DE ha már megtörtént a baj, a lányom mellé állnék, és az unokám mellé, nem hagynám az unokámat úgy felnőni, hogy nem tudok róla semmit. Mert bármi is történt, az én vérem! Nem bírnám elviselni, hogy másnak adjam.

Kérdező, menj be érdeklődni anyaotthonba, gyermekjólétibe, kérj védőnőtöl tanácsot, egyháztól, máltai szeretet szolgálattól, mit tudom én honnan, de mozgass meg minden követ, hogy veled maradhasson. Hamarosan szülsz, sok időd nincs. Próbálj találni egy embert aki melléd áll, segít intézkedni. Akár osztályfőnök, rokon, háziorvos, bárki. És szerintem erőszakkal a szüleid sem vehetik el.

Arra azért készülj fel, hogy pár nehéz év vár rád, de előbb-utobb túl leszel rajta.

És még egy jó tanács...az iskolát saját és a gyereked érdekében fejezd be, tanulj minél többet.

2014. okt. 5. 21:24
 70/152 anonim ***** válasza:
96%
Nem olvastam a többi választ, de azt hittem eddig ilyen csak a filmekben van, hogy a szülők ilyenre kényszerítenek. Az unokájuk és ilyen könnyen lemondanak róla. Remélem találsz megoldást, nem kezdelek el szidni, fiatal vagy és hibáztál, de nem hiszem, hogy ezt érdemelnéd, a szüleid pedig, akármennyire is nem az ő dolguk, de ha ennyi érzés nem szorult beléjük, hogy a saját kis unokájukról lemondanak, akkor nem a te készülékedben van a hiba.
2014. okt. 5. 22:14
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!