Hogy dolgozzam ezt föl?
111es, ez így tényleg nagyon szépen hangzik. Egy ideális világban valószínűleg ez nem is lenne kérdés, de ez itt most a csúnya nagy valóság.
Rengeteg nagymama/nagypapa van akik szombaton pár órára imádják a kis unokájukat, de ha már 1-2 napra, ne adj isten 1 hétre magukhoz kéne venni, akkor már jön is, hogy maguknak szülték, nem nekik. Itt viszont nem napokról, évekről van szó. A nyakukba kapnak egy nem kívánt csecsemőt és még tapsikoljanak is hozzá? Pont abban a korban vannak, amikor már várják, hogy kirepüljön a gyerekük a fészekből, és megint csak ketten legyenek egymásnak, legyen végre egy kis nyugi, erre itt a baba, kezdhetnek mindent elölről.
Önzőség? Lehet, de azért meg lehet őket érteni.
Szerencsére nem vagyok ebben a helyzetben, de valószínűleg én is örökbeadatnám. A lányom érdekében. Még maga is gyerek, abban a korban van amikor tanulnia kell, barátokat, élményeket szerezni és nem koszos pelust cserélni, naponta 83x. Gyereke lehet még, gyerekkora csak egy van.
Afölött a kommentem fölött, hogy húzzon anyaotthonba és teremtse meg ő a feltételeket magának meg a gyerekének, miért siklott el mindenki?
Akkora nagy a mellényetek, hogy vívávú így meg úgy felelősséget vállal, egy nagy fszt vállal felelősséget. Egyelőre csak annyit látok, hogy a környezetét kényszeríti rá, hogy felelősséget vállaljanak.
Lesz egy szerencsétlen gyerek egy timimamival,lesz két nagyszülő,aki látástól Mikulásig melózik, aztán majd jó gyereksírásra mehetnek haza nap mint nap. Idősebb fejjel bizti mindenki csak erre vágyik, és nincs ám szükségesük pihenésre.
Aztán lesz egy 16. éves tiniapuka, aki alig, hogy nagykorú lesz, nyï
nyögni fogja a gyerektartást.
Mindeközben a kedves timimami meg ül a babérjain és babázik. Mondom mégegyszer. Ha annyira akarja a gyerekét, menjen anyaotthonba,hagyja a szüleit élni. Teremtse meg ő maga a feltételeket a gyerekezeshez, és ne csak a sültgalambot várja a szájacskájába!!!
115.
Hát te ne vállalj gyereket, mert ha élete legnehezebb pillanatában így állsz hozzá, jobb ha nincs. Nem siklott el felette senki, csak egy normális szülő nem dobja ki az utcára a lányát és az unokáját, hogy majd megtanulja. Ilyet nem is tudom milyen ember tesz?
Azért a motorbalesetet meg a tinédzserkori felelőtlen szexet ne vegyük egy kalap ála, légyszi.
És igen, tanulja csak meg, hoyg a tetteinek súlya van! Ez nem a szülei felelőssége, hanem az övé. Ha dugni gyerekfejjel volt esze, akkor a következményét vállalni is legyen! Ez így helyes.
Szóval motorbaleset vs tinimami. Akkor vonok én is egy párhuzamot: Akkor a tüdőrákosok, akik a cigitől lettek ne lássuk el. A kövéreket (ugye anyucik, azért van rajtatok si egy kis feles zsír, ugyehogyugye? :P) szintén ne, mert a zabálásukkal a saját keringésüket teszik tönkre tudatosan???!!!
Na látod már, mekkora baromság egy baleset, és egy gyerekkori keffentés között párhuzamot vonni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!