Hogy dolgozzam ezt föl?
Ma 90%-ban olyan családokban születik gyerek ahol csak nehezen jönnek ki, a legtöbb itt válaszolónál is, mégha azt mondják, h nem is...aki ilyen könnyen eldobná a gyerekét, vagy ennyire nem tud empatikus lenni az ne legyen büszke magára , mert csak egy újabb adófizető robot lett nevelve ,érzéketlen szülők által, rosszindulattal megtöltve, a világhoz nem fog hozzátenni az ilyen soha.
Engem is 16 évesen szült anyum, az élete rendben van ,tanult, biztos jövedelemmel, legjobb barátnők vagyunk, ha eldobott volna biztos ,hogy arra tettem volna fel az életem hogy az ilyen szívtelen embereket eltávolítsam a világról.
Az ilyen fekete lelkű 30 évesen síró " jaj még nem jegyeztek el" lények meg megérdemlik a sorsuk. De legalább a háziállatuk elviselik őket.
Most sokkot fogsz kapni, van vőlegényem. :D
Amúgy örülj, hogy léteznek ilyen adófizető robotok, ugynais a segílykét (gyes), mind mi termeljük ki. :) Szívesen! :)
Miért is lett törölve a kommentem...?
Akkor még egyszer leírom, hogy nem volt felelőtlen a lány, mert védekezett. 100%-os biztonság pedig nincs, ha Ti is kaptatok szexuális felhomályosítást, tudjátok.
A kérdező oltogatását be lehet fejezni. Olyan okosak vagytok itt néhányan, hogy az agyam eldobom, miért nem vagytok professzorok az ELTÉ-n vagy a Corvinuson?
Kérdező: családsegítő első körben!! Kívánom, hogy mindenki számára megfelelő döntés szülessen! Drukkolok!
Teljesen egyetértek a 135-el!
Ez a szegény lány,ha már az idióta szüleihez( már bocs hogy ezt írom),nem tud fordulni tanácsért,hát itt kérdezett!
Ezek lehetnek pozitív illetve negatív válaszok is,mert nem vagyunk egyformák!
De ne menjünk már át a a szídós,pocskondiázós üzemmódba!
Olyan megkesedett embek írnak negatív tanácsokat itt,hogy az agyam eldobom!Sajna ezért tart itt a világ!
Nekem két lányom vam.Igaz kicsik még.De ha valamelyik így járna,arra törekednék,hogy meg tudjam oldani a dolgot nem pedig a kisbabát lepasszolni!
Na ez a felelőtlenség..lepasszolni!Végül is amit nem tudunk megoldani azt hajintsuk el,nem?Ez a legkönnyebb megoldás!
Pfff szánalmas egy gondolkozás!
Neked kérdező azt kívánom,hogy minden jól sikerüljön!!
Igen, én egyedül meg a lány szülei :D
Az ismereteimmel semmi gond nincs, kedves. :) Bízz bennem :)
132! Ha pedig te leszel terhes akkor pedig majd mi "robotoljuk "ki a "segélykét"..... ha ilyen hülyén gondolkozna mindenki mint ahogy te, kihalt volna az emberiség.
Hogy lehet anyákat így lenézni? Mintha mi valami rettenetes dolgot műveltünk volna... Amikor ilyen megnyilvánulásokat hallok nőktől, az jut eszembe hogy titeket tán' nem is anya szült.
Az hogy most ő 16 évesen anya lett, nem újdonság. Mással is előfordult már, attól nem kell így lekezelni. Nem embert ölt.!! Így alakult, nem ez a normális, és remélem össze szedi majd magát, és normálisan fel tudja nevelni a gyerekét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!