Hogy dolgozzam ezt föl?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok,34 hetes terhes.Későn derült ki hogy terhes vagyok ezért elvetetni már nem tudtuk.Igazából én nem is szerettem volna akkor se elvetetni ha tudtam volna róla.De erről nem én döntök hiszen még nem vagyok nagykorú.Viszont a szüleim szeretnék örökbe adni a babát.Úgy hogy utánna már nem látogathatnám stb.Én úgy érzem hogy ebbe én fele fogok őrülni,már most minden nap sírok,és máson nem jár az eszem csak ezen,éjszakánként gyakran felébredek és akkor is csak sírok.Hogyan tudnám ezt feldolgozni?Hiszen én hordom ki,én érzem hogy rugdos minden nap,én fogom hallani ahogy legelőször felsír,ébn fogom először látni,az enyém,belőlem van.:'( Már most nagyon szeretem pedig még nem is láttam.Úgy érzem képtelen leszek rá hogy ezt feldolgozzam.Nem tudnám elfelejteni mindig eszembe jutna pl.anák napján hogy igen én is anya vagyok.Tudom hogy fiatal vagyok hozzá de nem bírom.:'( Annyira rossz anyagi helyzetbe nem élünk.Apa olyanokat mondogat hogy ha megtartjuk akkor elköltözik.És hasonlók.Nekik fontosabb a büszkeségük,hogy más meg ne tudja hogy terhes vagok.(mert nem járhatok sehova nehogy metudják.Nem állnak mellettem.Tudom hogy megtudnám csinálni,hogy mellette tanulok.Nem én vagyok az első szerintem aki ezt megtette.Ront a helyzeten az is hogy a baba apukája félig roma származású de nem olyan körülmények között élnek,és nem is hülye.Védekeztünk,a gumi kiszakadhatott amit nem vettünk észre,ezért is nem vettem észre hogy terhes vagyok.Azóta már régen szét mentünk de én még mindig szeretem és naygon nehéz őt elfelejtenem.Tudja hogy terhes vagyok de mikor elmondtam neki akkor annyit mondott rá hogy nem tőle van.:'( Úgy érzem én ebbe bele fogok betegedni ha elveszítem még a babámat is.Terhesség elött se voltam jó lelki állapotban a szakítás miatt.Sokáig együtt voltunk.Hosszú lett,de remélem érthetően írtam le,A válaszokat köszönöm.:'(2014. okt. 5. 15:40
141/152 anonim válasza:
ez a 60as szerintem is szanalmas,jo idelye csak o ontja magabol a negativ valaszokat,haho,ezzel nem valtod meg a vilagot,mar megvan a gyerek,nem tehetsz annal tobbet hogy buntudatot ebresztesz ebbe a lanyba,mar megvan neki ne erolkodj.szerintem neki nem jon ossze valamiert azert ilyen ellenseges,vagy nem tudom miert ilyen hideg valaki.en orulnek ha valamikor lett volna ennyi ver a pucamba mint ennek a lanynak,szerencsere meg lett utanna gyerekem de a mai napig banom,kerdezo kitartast kivanok,es ne hallgass erra az idiotara,be van savanyodva,es itt vezeti a feszultseget.fiu v lany
142/152 anonim válasza:
idelye? IDELYEEEEEEE? na én befejeztem ezt itt :D
143/152 anonim válasza:
lehet neked nem tunt fel de folyton itt vagy,tobb emberkenek a kerdesere valaszolsz azonnal,ugrassz,ebbol gondolom hogy mindig itt vagy,ergo itt eled ki magad
144/152 anonim válasza:
meg annyi ha neked is volna egy babad nem volnal ilyen hideg,ellenseges,irigy.en is befejezem,ja es nekem nem adozol,mielott igy reagalnal,ugyanis messze lakok a te orszagodtol
145/152 anonim válasza:
ketyeg a biologiai orad vagy mi bajod?
147/152 anonim válasza:
Kedves másik 60-as, rácsesztél mert ha egy kicsit is értenél hozzá meg utánajárnál a való életnek akkor tudnád,hogy a legtöbb nő nem igényli a te "agyondolgozott " munkád adójából a gyest, mert szart se fizet...csak a gyedet 2 évig ,ahhoz meg ugye semmi közöd ;) Szóval robotolj csak tovább a cigányoknak meg a börtönlakóknak ,jó szolga lesz belőled, pont ilyen primitív egyedek kellenek a kormánynak ;)
148/152 anonim válasza:
147! Ez kinek szólt?
Hogy hozzászóljak én is. Magyarországon alig akad olyan ember aki nem "robotol". Én is robotoltam, mégsem hánytorgattam itt fel, hogy a pénzem a cigányoknak, meg "mittudoménkiknek" megy..... Tudod miért robotoltam, és miért robotolnak az emberek? Azért hogy megéljenek, hogy ki tudják fizetni a villanyszámlát, a gyereknek enni tudjanak adni, fizetni a hiteleket. Igen, sok adót vonnak, és igen, megy abból mindenfelé. De most én is munkanélküli legyek ezért?
Most itt be lehet fejezni azonnal, ezek már nem tartoznak a kérdéshez. A lány már nem mer ide írni. Elhordtátok mindennek. Vége legyen most már!!!
149/152 anonim válasza:
Kicsit érzelmezni kéne, odaírtam hogy másik 60%-os, nem 61%-os....Ő írta hogy meg lehet köszönni,hogy ő megdolgozik hogy más gyest kapjon, erre írtam h el van tévedve mert nagyrészt a gyed idejéig marad otthon egy nő, mert a gyesből éhen lehet halni, szóval dolgozzon tovább szépen a másik két kategóriának, nekik hepciáskodjon, bár tuti inkább lemenne a járdáról , olyan beszari. Befejezni meg akkor fogja itt bárki amikor akarja.
150/152 anonim válasza:
Kérdező? akadunk itt még páran, akik tényleg szeretnék tudni, mi újság :) privivel nem akarlak zargatni, remélem ezt is olvasod, és reagálsz. szüleiddel mire jutottatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!