Szerintetek egy nő miért hoz világra gyermeket?
Egy beszélgetés kapcsán gondolkodom ezen. A beszélgető partnerem szerint azért, hogy legyen, aki ápolja őt öreg korában. Szerintem azért, mert ez egy nőbe jó esetben be van kódolva. Sőt, a férfiakba is. Szaporodási ösztön.Plusz azért, szerintem, mert jó szeretni valakit. Jó adni valakinek.
Van egy pszichológus/pszichiáter? nem is tudom, pontosan mi a végzettsége, Cs.I., aki eleve bűnösnek tartja az anyákat, akitől minél előbb el kell fordulni. Szerintetek van valami igaza?
Látszik hogy nem dolgozol, mert akkor tudnád hogy a nyugdíjat a fizumból minden hónapban levonják….. szóval én befizetem, de te aki otthon ülsz a pujàval nem.
de ha azzal jösz, hogy azt a mostani nyugdíjasoknak fizetem be, akkor anyukádék nyugdíját fizetem épp? Köszönd meg, mert te otthon meresztheted addig míg őket is eltartjuk az adónkból mi gonosz gyerektelenek..
Ez az ösztön dolog hülyeség, eleve nincs meg mindenkiben. Másrészt azt mondjuk, hogy felül tudunk kerekedni az ösztönökön, azért tudtunk társadalmat építeni stb.
A nők azért szülnek, mert:
- vágynak rá, akarják
- mert nincs lehőségük nem szülni (ennek bármilyen formájában)
75-ös: te aztán tudod, hogy egy anya a pici babával csak mereszti otthon a fenekét. Te aztán tudod, hogy egy gyerek nem felelősség, nem éjszakai felkelés, nem sok mosás, pelenkázás, nem anyagi gond.
De nagyon szép dolog is felnevelni egy gyereket.
Neked savanyú a szőlő? (Azt hiszem, mindegyik hozzászólónak, aki nem akar gyereket, savanyú a szőlő).
88
Senkit nem érdekel hogy milyen nehéz, mert te választottad önszántadból hogy gyereket tartasz.
Elmenni dolgozni is nehéz, utána hazamenni és megcsinálni ugyanazt a házimunkát amit ti “gyes-en vagyok” címszóval csináltok és juj de nagyon fárasztóóó🫠🫠🫠
De aki nyavalyog és nem változtat az meg is érdemli hogy nehèz legyen…
Tök sok inkubátor van, amibe bele lehet tenni a csecsemőt aztán soha többet nem kell látnod, hajrá
Vagy megszabadulhatsz tőle úgy is hogy lemondasz róla, beadod gyerekmenhelyre vagy ilyesmi.. biztos van lehetőség csak járj utána és jobb lesz neked is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!