Mostanában egyre több nő hozza világra első gyermekét "ideális szülőkorban". Ez egyfajta tendencia kezdete, vagy csak néhány esetben igaz?
25 eves no vagyok, ugyan mar 1 eve hazas, de nincs meg tervben a gyerek, nem sietunk. 2 volt osztalytarsam szult 18 illetve 22 eves koraban, de a barati korom nagy reszenel meg a kanyarban sincs a baba tema, pedig a legtobben 30 korul vannak es stabil parkapcsolatban.
Szerintem pont, hogy manapsag kesobb szulnek a nok.
Nem, nem igaz.
A te mikrokörnyezetedben lehet van ilyen trend, de globálisan nincs.
27 eves vagyok, egy gyermekem van, tavaly szultem, nem tervezunk tobbet.
A mi kikotesunk gyerekhez az volt reszemrol, hogy befejezzem a mesterkepzest, es ledolgozzak legalabb annyit, amennyi szukseges minimum a normalis juttatasokhoz.
Ferjem reszerol lehetett.volna hamarabb is gyerek, o 7 evvel idosebb nalam.
Eskuvo megvolt, sajat lakas megvan, diplom es munka pipa, auto megvan, anyagi hatter megvolt. Ennyi. Nem szerettem volna idos szulo lenni, nalam 35 felett mar nem fert volna bele, nem egyezik a nezeteimmel. De nem itelem el akinek kesobb jon ossze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!