Titeket is bant, hogy egyre tobb a szetszakadt csalad? Ez a tendencia sosem fog mar visszafele fordulni?
Már miért bántana?
Mindenki a maga életének a kovácsa, nem? Nem is az a megdöbbentő, hogy ennyi a válás, sok párnál azt nem értem, hogy miért házasodtak egyáltalán össze. Olyan sok össze nem illő ember alapít meggondolatlan gyorsasággal családot, aztán amikor megvan(nak) a kölök/kölkök és kibújik az a szög a zsákból, ami már a kezdetektől ott van, akkor meg lehet visítani, mint az újévi malac, hogy jaaaj, megint egy szétesett család. Ha már szar, akkor minek erőltetni a továbbot? Egyébként meg válóperek és elbaaszott házasságok, családok mindig is voltak.
A megoldás: megalapozottabb párválasztás és átgondoltabb családalapítás. Ha meg nem megy, ne erőltessük.
Ennyi.
Én közlekedő edényeket láttam otthon éveken át voltak élmenyeim,sokszor rendőrség jött ki,apám falhoz vágott csecsemőként is mert zavartam a tévézésben,anyámat is elverte jó párszor,12 évesen én főztem mert anyám lelki idegroncs lett,apám k*rvákhoz járt,eladta a házat a fejünk felöl mert a pénz fontosabb volt neki,mint mi,mi meg utcára kerültünk költöztünk ide oda ahova befogadtak minket rokonok,barátok,amig otthon voltunk imádkoztam hogy elváljanak,szerencsére anyámnak volt esze,és segítsséggel kilépett ebből a pokolból,apám meg pszichiátriára került az idegproblémái agressziója miatt.Litániát írhatnék a dolgokról ,de te biztos bene maradtál volna egy ilyen házasságba ugye,ahol vernek téged meg a gyerekedet?Ez biztos jobb példa ugye,mint két elvált boldog szülő,és egésszéges lelkü gyerek,hála ennek nekem sincs egésszéges képem a családról és a házasságtól is undorodom,szerencsére párom 10 éve mellettem van ő is házasságellenes,és én sem oknélkül dolgozom jó pár éve bántalmazott emberekkel,tönkretett fiatalokkal...
De maradjon mindenki a szar házasságba dugjuk homokba a fejünket legalább több munkája lesz a balesetiseknek, rendőröknek,pszichiátereknek,gyógyszergyártóknak.
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!