Közös gyerek egyesíthet újra egy szétszakadt családot? Mert a volt párom mindennap látogat minket, fellángolhat még egy kihült szerelem?
Nagyon ritka az ilyen.
De az elképzelhető, hogy a gyerekhez ÉS hozzád is jár vissza. Óvatosan puhatolódzhatsz ilyen irányban.
De ahhoz, hogy visszakapd, biztosan változtatni kell valamin. Meg kell beszélni vele, mi volt a gond... és az is előfordulhat, hogy csak ilyen laza kapcsolatot szeretne.
A gyerek érdekében könyörgöm, ne a gyerek miatt jöjjetek össze újra, ha újra összejöttök, hanem azért, mert szeretitek egymást, de ha ez nincs meg, akkor a gyerek miatt hivatkozással NEM SZABAD, mert a gyerek kárára lehet egy ilyen családi kör.
Én így nőttem fel, és NEM, NEM VOLT JÓ, folyton a veszekedések, a balhék, ideig-óráig rendben, de nagyrészt csak a baj van, és ha már nem tudnak mit egymás fejéhez vágni, én, a gyerekük vagyok az, akibe még belekötnek. Nem, én azt mondom, csak a gyerek miatt nem szabad, ha nincs más, ami együtt tart. Apám megcsalta anyukámat, nem váltak szét, apám el akart válni azzal az ürüggyel, hogy több legyen a családi pótlék, anyut nem becsüli, miattunk, gyerekek miatt maradtak együtt, de bár ne tették volna.
A gyerkőc nevében kérlek, ezt a hibát ti ne kövessétek el.
Sajnos a férfiak elég g-cik, de azért titeket, nőket sem kell félteni. Te most a rosszabbik végére kerültél a f-sznak.
Nagy reményekkel nem kecsegtetlek, persze történhetnek csodák.
Szerintem használd a szexet és a gyereket arra, hogy a párodat a visszatérésre manipuláld. A legtöbb nő ezt csinálja, és van, hogy összejön nekik, de van az is, hogy nem.
Sok esélyed így se lesz persze, de szerintem próbáld meg, ami tőled telik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!