Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mostanában egyre több nő...

Mostanában egyre több nő hozza világra első gyermekét "ideális szülőkorban". Ez egyfajta tendencia kezdete, vagy csak néhány esetben igaz?

Figyelt kérdés
Az ismeretségi körömben többen is, ha nem húszévesen, de 25 éves koruk körül szülnek először. Más is megfigyelte ezt? Mert ugye az elmúlt években, évtizedben inkább 30, majd 35 éves korukban vállaltak gyermeket a nők. Szerintetek mostanában visszaáll az ideális állapot, vagy ez csak kevés esetben fordul elő inkább? Persze nem az etnikai nemzetiségre gondolok.
2021. máj. 20. 19:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
16%

Hat en most szultem majus elejen, es en voltam az egesz gyermekagyas osztalyon a legfiatalabb (21 vagyok) volt egy 24,26,28 eves, es az osszes tobbi 33-40 kozott volt.

Mikor az ambulanciara jartam volt olyan hogy neztem milyen aranyos elkiserte a lanyat, aztan kiderult o terhes.

Nyilvan van akinek ilyenkor jon ossze, de azt leszamitva nem ertem minek ennyit halasztani🤷🏽‍♀️

2021. máj. 21. 09:56
 12/12 anonim ***** válasza:
Az en kornyezetemben is. En kezdtem a sort a gimis osztalyombol. Utanam 1 honappal, juniusban 2, juliusban 1 evfolyamtarsam szul. 21-22-23 evesek vagyunk.
2021. máj. 24. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!