Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek egy nő miért hoz...

Szerintetek egy nő miért hoz világra gyermeket?

Figyelt kérdés

Egy beszélgetés kapcsán gondolkodom ezen. A beszélgető partnerem szerint azért, hogy legyen, aki ápolja őt öreg korában. Szerintem azért, mert ez egy nőbe jó esetben be van kódolva. Sőt, a férfiakba is. Szaporodási ösztön.Plusz azért, szerintem, mert jó szeretni valakit. Jó adni valakinek.

Van egy pszichológus/pszichiáter? nem is tudom, pontosan mi a végzettsége, Cs.I., aki eleve bűnösnek tartja az anyákat, akitől minél előbb el kell fordulni. Szerintetek van valami igaza?

2023. júl. 25. 05:48
 101/143 A kérdező kommentje:

102: értelmezhetetlen a kérdésed. Mindenki annyi vízdíjat fizet, amennyit kiszámláznak neki. Érthető?

Tehát csak elméletben lehet fizetni például több vízdíjat.

Gyakorlatban pedig amennyit kiszámláznak. A medencék feltöltéséért is jár a rezsicsökkentés. Elfolyatják a vízkészletet, a vízművek karbantartását.

Most jönnek a trollok, már látom.

2023. júl. 27. 06:36
 102/143 anonim ***** válasza:
50%
Tökjó hogy mi fizessünk még magasabb vízdíjat hogy a gyereked jövője is megalapozott legyen😂
2023. júl. 27. 06:40
 103/143 anonim ***** válasza:
74%

"értelmezhetetlen a kérdésed"

Nem is kérdeztem semmit. Arra reagáltam, hogy semmit nem jelent azt mondanod, hogy FIZETNÉL többet, mert nem teszed. Ez olyan, mint mikor azt mondja valaki, lehozná a csillagokat az égről. Elméletben szép ilyen dolgokat mondani, de a valóságban a gyerektelen dolgozókon szedik be, amit te fizetNÉL.

2023. júl. 27. 06:45
 104/143 A kérdező kommentje:

NEM a gyermektelen dolgozókon, hanem mindenkin, aki vizet fogyaszt! És akkor lehetne felújítani a közműveket! semmi köze ennek a gyermektelenséghez. Csak azért hoztam fel a témát, mert a mostanában születendő gyermeknek esetleg már nem jutna jó ivóvíz, mert elpocsékolták a fenntartásra fordítandó pénzt.

Hogy megértsd.

És ne veregesd a válladat azért, hogy nem vállalsz gyermeket. Szerinted akkor senki se vállaljon? Jó, akkor szerinted haljon ki az ország lakossága.

2023. júl. 27. 08:24
 105/143 A kérdező kommentje:

104-es: az én gyerekem jövője már rég megalapozott. Felnőtt, diplomás ember. Úgyhogy nem szorul a te "keservesen" megkeresett pénzedre.

A gyes alatt is két munkahelyen dolgoztam, meg is sínylette akkor, mert nem voltam mellette.

Úgyhogy ne rólam beszélj.

És nem agitálok a szülés mellett, félreértesz. Csak a véleményekre voltam kíváncsi. Amellett kifejtettem a saját véleményemet is, ami természetesen senkit nem kötelez semmire.

2023. júl. 27. 08:27
 106/143 anonim ***** válasza:
62%
Pont annyi a vízdíj, amennyit a gyerekemmel elpancsolunk. Nem a szingli szomszédasszony fizeti a számlámat.
2023. júl. 27. 08:30
 107/143 anonim ***** válasza:
18%
Azt hiszem a gáz és villanydíj is olcsóbb a 3 gyerekeseknek. Bár nem tudom miért.
2023. júl. 27. 08:36
 108/143 anonim ***** válasza:
91%
Vagy magasabb a keret amibe bele kell férni. Pontosan nem tudom de volt valami ilyesmiről szó mikor megemelték a villany és gáz árát
2023. júl. 27. 08:37
 109/143 anonim ***** válasza:
39%
Nem olcsóbb a 3 gyerekeseknek. Hát még az 1 gyerekesnek, pont annyit fizetek, amennyit a gyerek elpancsol.
2023. júl. 27. 09:13
 110/143 anonim ***** válasza:
72%
A rezsiemelésnél a keret lett magasabb nagyobb létszámú családnál, ameddig kedvezményes összeget fizet a nagycsaládos. Nyilván nem ugyanannyi energiára van szüksége 2 főnek, mint pl 5-nek.
2023. júl. 27. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!