Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek egy nő miért hoz...

Szerintetek egy nő miért hoz világra gyermeket?

Figyelt kérdés

Egy beszélgetés kapcsán gondolkodom ezen. A beszélgető partnerem szerint azért, hogy legyen, aki ápolja őt öreg korában. Szerintem azért, mert ez egy nőbe jó esetben be van kódolva. Sőt, a férfiakba is. Szaporodási ösztön.Plusz azért, szerintem, mert jó szeretni valakit. Jó adni valakinek.

Van egy pszichológus/pszichiáter? nem is tudom, pontosan mi a végzettsége, Cs.I., aki eleve bűnösnek tartja az anyákat, akitől minél előbb el kell fordulni. Szerintetek van valami igaza?

2023. júl. 25. 05:48
 121/143 A kérdező kommentje:

122: honnan a csudából veszed, hogy pazarolni akarom a vizet?

Attól, hogy megfizetem a víz előállításának költségét, plusz a tisztességes hasznot, nem jelenti azt, hogy pazarolni fogom.

Nem jut eszedbe, hogy ha többet fizetek valamiért, akkor fogok takarékoskodni vele?

MOST van pazarlás. Mondom, a medencéket is olyan árért töltik fel a gazdagok, ami nem tükrözi a bekerülési költséget. Ez a pazarlás.

Nem ítélkezem. Te ítélkezel.

2023. júl. 28. 08:51
 122/143 anonim ***** válasza:
85%

Kedves 119

Az 1 db majmomra változatlanul nem kapok semmiféle kedvezményt se rezsiből, se semmiből. "Leegyszerűsítem a kedvedért." csak hogy klasszikust idézzek. Ötödjére. Dupla annyira vizet használok, dupla annyit fizetek. Ugyanazon a m3 áron, mint te.

Én is klímázom. Ugyanannyiért, mint te.

Megnyugodtál?

2023. júl. 28. 09:19
 123/143 anonim ***** válasza:
36%

Akinek van pénze majomra, legyen banánra is.

És ahogy a vizet, a banánt se te állod neki, kedves 119-es hozzászóló. Szintén én veszem, ugyanazon az áron, mint te.

2023. júl. 28. 09:24
 124/143 anonim ***** válasza:
83%

Szövegértelmezési gondokat remélem a gyerek nem örökli, én az áramról beszéltem.. nem a vízről. Az áram esetében 100% hogy van kedvezmény a nagycsaládosoknak (többet fogyaszthatnak, magasabb a keret)

Nem tudom miért vízről beszéltek nekem már nem tudom hanyadik hozzászólásban..😀 nem tudjátok mi az az áram? Vagy mi?

2023. júl. 28. 09:33
 125/143 anonim ***** válasza:
100%

Vízről írtam, amire reagáltál. De árammal ugyanígy van - 1 gyerekre ugyanolyan áron veszem, mint te.

Nagycsalád. Nekem 1 db majmom - azt hiszem, már hatodjára. Közgazdász vagyok, de majd összeadom hányszor írtam le, hogy 1 gyerekem, te meg jössz a nagycsaládos kedvezményekkel. Az 1 gyerek meg a 2 nem nagycsalád.

Mondjuk a légkondi spec ugyanannyit fogyaszt neked, mint nekem:) majommal, illetve nélkül is.

2023. júl. 28. 09:47
 126/143 anonim ***** válasza:
65%
Nem tudom, a naccsaládosoknál hogy van, én 2 majomra sem kapok semmilyen kedvezményt, 20.000 az átalányom, nem a gyerekek miatt ennyi, nem várok segítséget. Amin itt vergődnek, az gyakorlatilag a szociális háló eltörlése, de ez nem fog megtörténni soha, és nem a családok szopnák be legjobban, hanem a munkanélküliek, nyugdíjasok, rokkantak, ápolási segélyesek. Amire könnyű MÉG nem érintettként azt mondani, hogy asszunk rá. Mint amikor sokan azon vergődnek, hogy nem akarnak tb-t fizetni, mert magánorvoshoz járnak, de ha lenne egy autóbalesetük, akkor az lenne az első, hogy mentőt hívnak. Nem véletlen, hogy így van kialakítva a rendszer.
2023. júl. 28. 09:48
 127/143 A kérdező kommentje:

Kedves 126-os: amin én vergődtem, az NEM a szociális háló.

Szerinted szociális háló az, hogy a tehetősek a bekerülési költség feléért töltik meg nyáron a medencéjüket? Életemben nem hallottam még olyat, hogy szociális háló kell a gazdagoknak.

Amiről én beszéltem, az a "rezsicsökkentés", aminek mindenki megissza a levét. Mert nincs pénz a karbantartásra. És elszivárog a lepusztult csöveken a víz fele.

A szociális háló egészen más. Ez propaganda.

2023. júl. 28. 13:07
 128/143 anonim ***** válasza:
85%

Haha, és milyen igazat írtál!

A gyerektelenek mondják/írogatják folyamatosan, hogy milyen szívás meg öngyilkosság a gyerekvállalás, közben meg ők állítják azt a gyerekesekről, hogy hát persze, biiztos aaannyira lehet élvezni a gyereknevelést, tuti önmaguknak is hazudnak, bla bla bla.

Akkor most mi az igazság?

Sosem értettem, hogy az emberek miért nem fogadják el egymás érzéseit..🤦🙃😩

2023. júl. 29. 20:45
 129/143 anonim ***** válasza:
41%

Egyébként meg azoknak az embereknek, akik azt írták, hogy utálják a babákat meg undorodnak tőlük, feltenném ezt a találós kérdést, hogy ők véletlenül nem voltak babák világ életükben?

Vagy saját maguktól undorodtak?

Akkor ennyi erővel az idős emberektől is undorodjatok, mert elárulok egy nagy titkot! 🤭 Az idősek is bizony "okádnak", és összef*ssák magukat.

Igen, a magyar nyelv naaaaggyon szép. 😁😁😁

2023. júl. 29. 21:40
 130/143 anonim ***** válasza:
71%

129, és? Az undor nem egy tudatos megnyilvánulás, hanem tudattalan. Most gondolod, hogy jól megmondtad a tutit? Bármitől lehet undorodni, és nem te, sőt, nem is a alany dönti el, hogy mitől fog.

Amúgy ja, a magatehetetlen, előrehaladottan demens ember is tud undorító lenni, főleg, amelyik már felkelni sem bír. És? Hogy jön ez ide?

Képzeld, a pacahal is undorító nekem, meg a férgek. Meg a nyáladzó kutyák. Nem tartom őket otthon. Demens, félig öntudatlan öreget se tartok otthon. És kisgyereket se. Na, bumm.

2023. júl. 30. 05:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!