Szerintetek mennyire valószínű, hogy egy 40 kilós nőnek elpattanak az erek az agyában, ha megszül 3 gyermeket természetes úton, akik 4kg-al jönnek világra?
Kb. 2 év eltéréssel. Valaki leépülhet annyira, hogy a saját gyerekei sem érdeklik?
Nem tud normális döntéseket hozni és ésszerű dolgokat cselekedni? Úgy, hogy a szülések előtt normális volt? Egy óvónő aki, olyan, mint egy angyal? Megváltozhat ilyen szinten? Hallottatok már ilyesmiről?
Ha valakinek megpattan az agyában egy ér, azt agyvérzésnek nevezik.
Ennek kifejezetten komoly következményei is lehetnek.
Egy agyvérzés tünetei 10 éves fokozatos leépüléssel mennek végbe?
Nekem van kollégám, akinek volt 2 agyvérzése és mégis dolgozik.
Ilyenkor merül fel bennem a kérdés, hogy aki ilyen szinten magából indul ki az mégis mennyire lehet normális 🤔
Valószínűleg nem tőled várok választ #5! Nem tudom kinek képzeled magad!
Az, hogy valakinek "megpattan" egy ér az agyában, nem függ össze a testsúlyával.
Az ilyesminek hirtelen tünetei szoktak lenni, nem lépcsőzetes leépülés (bár maradványtünet lehetne ilyesmi, de nem úgy, ahogy leírod).
Több más betegség is lehetséges, nem elég az információ. Pl az erek megpattanása a Te tipped?
#6. Belőled indulok ki, én sose vájkálok más magánéletében vagy egészségi állapotában. Pláne ha nem köti az orromra. Nyilván neked se mondták el, mert nem rád tartozik. Szimplán csak fúrja az oldaladat, azért itt találgatsz.
Nem kell mindenbe beleütni az orrocskádat ☺️😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!