Szerintetek mennyire valószínű, hogy egy 40 kilós nőnek elpattanak az erek az agyában, ha megszül 3 gyermeket természetes úton, akik 4kg-al jönnek világra?
Kb. 2 év eltéréssel. Valaki leépülhet annyira, hogy a saját gyerekei sem érdeklik?
Nem tud normális döntéseket hozni és ésszerű dolgokat cselekedni? Úgy, hogy a szülések előtt normális volt? Egy óvónő aki, olyan, mint egy angyal? Megváltozhat ilyen szinten? Hallottatok már ilyesmiről?
#29 köszönöm szépen a részletes információkat! Nagyon kedves vagy. Mint a többi hasznos ötleteket írt válaszoló.
Pont rátok vártam. Senki másra.
Köszönöm.
És utolsó #31, ismeretlenül engem tudod hova küldj. Én a hozzád hasonlókat és a kötekedő válaszolót küldeném el orvoshoz, de mégcsak nem is ismerlek benneteket így nem teszem ezt.
Köszönöm szépen tisztában vagyok a képességeimmel!
Milyen alapon ítélnek az emberek ilyen szinten elhamarkodottan vajon? Ismeretlenül...
Az élet nagy kérdései.
33
Sajnos a legtöbb az örökletes
Derjaderja tökéletesen összefoglalta
Bizonyára nem ti fogjátok megmondani, hogy márpedig én beteg vagyok (aminek régés régen látszódnia kellett volna).
Biológus mondja, hogy az agyi betegségek NEM ÖRÖKLETES DOLGOK, nem érdekel más mit mond 🤦♀️
Már látszódna én pedig makk egészséges vagyok minden szempontból.
Szerintem az a beteg aki másokat csak úgy annak mond. Gratulálok 🤣
36. A biológus állítása így nem igaz, vannak bőven örökletes idegrendszeri betegségek, egy részük monogénes másoknál csak családi halmozódás van, de mivel nem derült ki anyukádnál betegség, így ezen nem aggódnék, bár a leírás (kifordult magából) nagyon általános, egy férfi arra is mondhatja, aki szuperfeleségsegből elszökve sikeres vállalkozó lett (nekem van ismerősöm, ahol kb ez a kifordulás), meg arra is, ha teljesen leépült alkoholista. Nem írtál semmilyen tünetet, konkrétumot, amiből tovább lehetne jutni.
Mindenesetre sajnálom, hogy ilyen tragédia ért Titeket.
Alkoholista csak az után lett, hogy apámmal szétmentek. De súlyos eset...memória gondja is volt, agresszív volt amit még elmondhatok róla. Nem gondoskodó, önző, logikátlan és hülye dolgokat csinált.
Köszönöm, én is úgy gondolom, hogy tragédia, mert egy gyereknek főleg egy lánynak az anyukája a legfontosabb a világon. Elmondhatom, hogy anya nélkül nőttem fel, de remek ellenpélda volt! Kicsiként rengeteget voltam a nagyszüleimmel (apukám részéről) ennyi a szerencsém 🙂
Ha alkoholista, akkor az sajnos megmagyaráz mindent. Persze biztos van egy háttere, oka.
Esetleg kérdezd apukádat, tud-e valamit anyukád gyerekkoráról, traumákról.
Talan ilyesmi segíthetne, hogy megbocsáss neki valamennyire és továbblépj.
Nem Nektek akart rosszat, csak nem volt eleg eròs a terheihez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!