Szerintetek mennyire valószínű, hogy egy 40 kilós nőnek elpattanak az erek az agyában, ha megszül 3 gyermeket természetes úton, akik 4kg-al jönnek világra?
Kb. 2 év eltéréssel. Valaki leépülhet annyira, hogy a saját gyerekei sem érdeklik?
Nem tud normális döntéseket hozni és ésszerű dolgokat cselekedni? Úgy, hogy a szülések előtt normális volt? Egy óvónő aki, olyan, mint egy angyal? Megváltozhat ilyen szinten? Hallottatok már ilyesmiről?
Semmi
Semmi köze a szüléshez.. végbehet hajlamosság esetén egy stresszes meeting után is..
Mert én 8 éve elmenekültem otthonról és 2 tesómat pedig nemsokkal utána elvették tőle. Durva dolgokat csinált.
Aztán elment valamerre. 🤷♀️
Én csak szeretném tudni vajon mitől bolondult meg.
Nem aggódok 🤦♀️ kizárt dolog, hogy én hátra lévő életemben felkeressem. Majd ha ő felkeresett miután hosszadalmas terápián ment végig akkor is csak talán. Nincs miről vele beszélnem.
Nem az én dolgom, hogy embereket változtassak meg. Rajta nem ilyen egyszerű segíteni.
A kérdés az volt, hogy valaki látott-e/hallott-e ilyesmit.
Semmi köze a gyerekvállaláshoz, ennek ellenére simán lehetnek komoly mentális problémái.
Kezelés kell
Ennyi
Apád meg ne otthondianosztizàljon, mett nincs orvosi végzettsége
Tippje még lehet. Mellesleg apámnak számtalan más végzettsége van és az IQ-ja sem elhanyagolható.
Másrészt nem lehet orvoshoz vinni azt, aki nem akar.
Létezik, hogy valaki 30 éves korára normálisból átvált egy abnormális emberré?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!