Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek mennyire valószínű...

Szerintetek mennyire valószínű, hogy egy 40 kilós nőnek elpattanak az erek az agyában, ha megszül 3 gyermeket természetes úton, akik 4kg-al jönnek világra?

Figyelt kérdés

Kb. 2 év eltéréssel. Valaki leépülhet annyira, hogy a saját gyerekei sem érdeklik?

Nem tud normális döntéseket hozni és ésszerű dolgokat cselekedni? Úgy, hogy a szülések előtt normális volt? Egy óvónő aki, olyan, mint egy angyal? Megváltozhat ilyen szinten? Hallottatok már ilyesmiről?

2021. aug. 10. 21:37
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%

Semmi

Semmi köze a szüléshez.. végbehet hajlamosság esetén egy stresszes meeting után is..

2021. aug. 11. 06:26
 12/41 anonim ***** válasza:
Miért nem veszitek orvoshoz?
2021. aug. 11. 07:57
 13/41 A kérdező kommentje:

Mert én 8 éve elmenekültem otthonról és 2 tesómat pedig nemsokkal utána elvették tőle. Durva dolgokat csinált.

Aztán elment valamerre. 🤷‍♀️

Én csak szeretném tudni vajon mitől bolondult meg.

2021. aug. 11. 08:00
 14/41 A kérdező kommentje:
#5 #10 #11 Remélem eltünnek a mocskaid, mert ,,a válaszadó csak veszekedni akar"... Milyen kár, hogy én csak egyszer tudlak jelenteni. Én csak remélni tudom, hogy magadba szállsz! Nézz egy kicsit magadba és gondold át kétszer mielőtt "kinyitod a szád"!
2021. aug. 11. 08:04
 15/41 anonim ***** válasza:
54%
De ha 8 éve nem tartjátok a kapcsolatot mert bántott és durva dolgokat csinált, akkor most mi történt, hogy aggódsz?
2021. aug. 11. 08:06
 16/41 A kérdező kommentje:
Én csak válaszokat akarok.
2021. aug. 11. 08:09
 17/41 anonim ***** válasza:
66%
Miért nem keresed meg és próbálsz segíteni rajta ha így aggódsz?
2021. aug. 11. 08:11
 18/41 A kérdező kommentje:

Nem aggódok 🤦‍♀️ kizárt dolog, hogy én hátra lévő életemben felkeressem. Majd ha ő felkeresett miután hosszadalmas terápián ment végig akkor is csak talán. Nincs miről vele beszélnem.

Nem az én dolgom, hogy embereket változtassak meg. Rajta nem ilyen egyszerű segíteni.

A kérdés az volt, hogy valaki látott-e/hallott-e ilyesmit.

2021. aug. 11. 08:14
 19/41 anonim ***** válasza:
100%

Semmi köze a gyerekvállaláshoz, ennek ellenére simán lehetnek komoly mentális problémái.

Kezelés kell

Ennyi

Apád meg ne otthondianosztizàljon, mett nincs orvosi végzettsége

2021. aug. 11. 08:17
 20/41 A kérdező kommentje:

Tippje még lehet. Mellesleg apámnak számtalan más végzettsége van és az IQ-ja sem elhanyagolható.

Másrészt nem lehet orvoshoz vinni azt, aki nem akar.

Létezik, hogy valaki 30 éves korára normálisból átvált egy abnormális emberré?

2021. aug. 11. 08:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!