Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 18as és 68as HPVvel természete...

18as és 68as HPVvel természetes úton szülés?

Figyelt kérdés
Minden doki mást mond, én már a hajamat tépem... Van olyan, aki a fent említett típusú HPVvel természetesen szült, és nem lett semmi baj később se a babának, se az anyukának? Minden vágyam a természetes szülés, de nyilván a császárt is elfogadom.. Csak jó lenne már tudni valami biztosat. :)
2021. júl. 19. 21:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Doki mit mond?
2021. júl. 19. 22:12
 2/4 A kérdező kommentje:

Saját orvosom a császárt támogatja( alapból is császárpárti). Genetikain is megkérdeztem, felhívtam más nőgyógyászt is a témával kapcsolatban, sőt még gyerekorvossal is beszéltem. Egyik ezt mondja, a másik azt. Én meg tanácstalanabb vagyok, mint az elején..

P2es a citológiám és nincsenek szemölcseim sem, aki engedné a hüvelyi szülést, ő erre hivatkozik, hogy jó az állapotom.

2021. júl. 19. 22:19
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Jó az állapotod, de ez változhat. Én nem kockáztatnék. 6hete volt konizációm cin3 után, a hpv-t még várom, de ha egy halvány esély is van, hogy a babámnak baja lehet, nem kockáztatok, inkább a császár.

Most 21 hetes vagyok.

2021. júl. 19. 22:51
 4/4 anonim ***** válasza:
0%

Ha nincs szemölcsöd miért kellene a császár ugyan?

Még szemölccsel is lehet egyébként természetes úton szülni, csak itthon divat rögtön császározni.

Szerinted hány nő hpv-s amúgy? P2-es citologia mellett általában nem csinálnak hpv szűrést (állami rendelesen ingyen meg se csinálják)....

2021. júl. 20. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!