Ha választhatnátok a természetes szülést vagy a császárt választanátok?
A szavazatod arra tedd amelyiket választanád.
És esetleg kommentbe irhatsz tapasztalatot,véleményt 😊
Következő hónapra vagyok kiírva
Már eléggé izgulok
A baba fejvégű fekvésbe van,igy egyenlore termeszetes szulesre keszulok
Csak azért jelöltem a császárt, mert ikerbabákkal vagyok terhes, nagy valószínűséggel egypetéjűek. Így, a sok sok szülés történetet bújva, sok ikerszülésről is olvasva összességében talán mindhármunknak "jobb" választás. Egy babánál biztosan az anatómiai szülés lenne tervben.
Egyébként személy szerint úgy vagyok vele, hogy nem az a lényeg, hogy hüvelyi úton vagy műtét útján jön világra a baba, hanem az, hogy a legkisebb komplikáció legyen anyára-babára nézve.
Rettegtem a császártól,de azt kell mondjam,rosszabbra számítottam. Nekem faros volt a gyerek,plusz műtét közben vették észre,hogy egyhe ketszarvú méhem van ( szív alakú) így szegény be se tudott volna fordulni.
Azóta meg annyi horrort olvasok itt is meg más helyen a normál szülésekről,hogy elment tőle a kedvem. Az zavar csak,hogy nem volt szülésélményem,lényegében csak kiszedték a fiamat. Szerintem ha lesz másik gyerek,maradok a csm.mellett, mert a mèhem miatt sanszos,hogy ő sem tudna jól beilleszkedni.
Könnyű szülést neked!
Császár! De csak azért mert 4et szültem természetesen. Ha most jönne az 5ik, császárt kérnék, és elköttetném magam.
De amúgy a természetes szülés híve vagyok.
3x volt természetes szülés a 3. volt a legrosszabb, de csak mert indították A második kb 5 tolófájás és kint is volt, az első sem volt olyan vészes ahhoz képest hogy 4.5kg és 58cm vvolt. A kolléganőmnek 4.lett császár ő még 1 hónap múlva is érezte, én este szülés napján semmit, 2.nál szivem szerint a szülő asztalról indultam volna haza.
De volt bent olyan akinek 4.császár volt és kb semmi baja nem volt, csak mikor kapott méh összehúzó gyógyszert.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!