Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehet magzat viz ?

Lehet magzat viz ?

Figyelt kérdés

36+2 vagyunk.

3.-ik napja folyamatosan menstrualcio szeruen gorcsol a hasam, es kemenyedik sokat. Napi 6magneziumot szedek pont ez miatt.

Egy ideje kicsit tobb a hüvelyi valadekom, de ezzel gond nincs is!

Ma viszont 2oraja voltam mosdóba szinte semmi nem volt, most mikor haza ertunk tiszta viz volt a bugyim, es kezdett a nadragom is az nedvesedni. Pisilnem nem kellet abszolut… de szinten szagtalan tulajdonképpen szinte mint amikor be pisil az ember. De nem az, azt ereztem volna. A baba mozgasat, kb 2napja teljesen megváltozott megint, éppenhogy valamit mozog, jo, szokott ilyet igazabol Szoval nem újdonság. Most le tusoltam, es átöltöztem, egyenlore varok mast nem is tudok tenni. Amit ma eszre vettem, pihenes kozbe ahogy, szerintem mozgassa a fejet, a vegbelem, belső resze fajt, hogy mozgott, vagyis gondolom en, azt hogy mozog nem ereztem csak hogy faj de nem folyamatosan, illetve a hugycső, hólyag ot is előszeretettel nyomja. Termeszetesen a derekam is leszakad, alig tudok mennni.

Illetve eddig csak a labam, de mar a fejem es a kezem is vizesedik fel….

Valaki volt igy? Vagy van tapasztalata ezzel a dologgal kapcsolatban? Eselyes hogy ez magzatviz szivárgás? Es lehet ebbol meg a napokban baba?🙂 Elso baba!

febr. 17. 17:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Kapható magzatvizat kimutató betèt, azt hiszem patikában. Teszt is van, az nem tudom van-e kereskedelmi forgalomban, nekem szülésznő adott.

Szülhetsz napokon belül. De ha nem magzatvíz, akkor akár még sokára is.

febr. 17. 18:22
 2/6 anonim ***** válasza:

Igen, lehet. Sőt, valószínűleg lesz is, ha az magzatvíz. De elfolyt magzatvízzel nemigen várhatsz napokat, szóval, ha valóban csupa víz a bugyi, akkor nézesd meg magad. Akkor lehet várni, ha fájásokkal indul.

Nekem amúgy a kórházban folyt, rögtön az után, hogy befeküdtem másnap indításra. Kizárásos alapon gondoltam, hogy magzatvíz, mert nem kellett pisilnem😂Nekem erős folyásom se volt. Szóltam a nővérnek, ő mondta, hogy ez tuti, az lesz, mert már hátul is vizes voltam. Onnantól úgy dőlt, hogy alig bírtak megvizsgálni is. Már a szülőszobára küldtek.

febr. 17. 18:28
 3/6 anonim ***** válasza:
18%
Azt nem mondta senki hogy ilyenkor már baromira nem kellene magnéziumot szedni???
febr. 17. 19:04
 4/6 A kérdező kommentje:
3.) azt mondta az orvosom hogy a 37.hetig szedjem. Tehat vasarnap hagyjam majd abba!
febr. 17. 19:12
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem elég erős, vízszerű folyásom volt a harmadik trimeszterben, de vettem tesztelős betétet (patikában nem volt, csak Rossmannban tudtam venni), és sosem színeződött el.

Aztán a 36. héten vérezni/barnázni kezdtem, rohantam a dokimhoz, és kiderült, hogy bizony az volt a szivárgás...

Mondjuk pénteken délután mentem be a klinikára, és kedden hajnalban született meg végül (csak a végén akartak császározni, de azt is megúsztuk szerencsére), szóval gondolom a szivárgás ellenére nem volt vészesen kevés a magzatvíz.

Ennek ellenére nem árt, ha rádnéznek, főleg ha továbbra is mindened nedves, de ha nagyon bizonygatod, hogy neked tuti a magzatvized szivárog, akkor valószínűleg indítani fognak, úgy készülj!

Minden jót kívánok nektek! 🙂

febr. 17. 19:48
 6/6 anonim ***** válasza:
A betétnél sokkal érzékenyebb a pálcikás-mintavevős teszt. Csak a betètnek 9000 ft csomagja, a másik tesztnek 50-60 ezer. De a kórhàzban a màsikból kène lennie. (Elvileg. De ahol wc papìr sincs, ott nem biztos, hogy jut rà)
febr. 17. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!