Orvoshoz kell fordulni ha nem mozog a magzat?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Kedden töltöm a 40.hetet. Nagyon aktív magzatom volt eddig,tegnap éjszaka is órákig mocorgott nagyon azonban ma szinte semmi. Délelőtt éreztem utoljára, aztán egy órája csuklott de szinte semmit sem mozog az eddigiekhez képest. Most már eléggé elkezdtem aggódni mert hiába piszkálom a hasam nem igazán reagál rá. 😭
Ilyen esetben menjek be a szülészetre?
okt. 27. 17:50
2/25 anonim válasza:
Én biztosan bemennék. Igyál még először kólát lépcsőzz picit és ha akkor se én mennék. Inkább legyen téves riasztás mint baj
3/25 anonim válasza:
Én bementem a kórházba. Nem problémáztak rajta, megvizsgálták, szerencsére csak aludt. De ismerek olyat, aki későn ment sajnos. 40. héten már nem szórakoznék, inkább menjek "potyára", mint későn.
4/25 anonim válasza:
Mennék, a 40 héten már lassan ki is kéne onnan jönnie.
5/25 anonim válasza:
Ez kérdés???
Ez kb megint a minek neked gyerek kategória!!!
Gratulálok...
7/25 anonim válasza:
Bemennek, mert nemsokára szülsz, ha csuklott az jó jel és valószínű, hogy nincs baj.
8/25 anonim válasza:
Az is lehet, hogy készül a születésre. Nálam a lányomnál volt, hogy utolsó nap már keveset mozgott, szinte alig. Éjszaka indult be.
Ettől függetlenül én bemennék, inkább nézzenek rátok. Az a biztos.
9/25 anonim válasza:
Igen. Én azonnal mentem, hétfő reggel volt, kedd hajnalban meg is született sürgősségi császárral. Totál belegubancolta magát a köldökzsinórba és már nem.volt jó emiatt a szívhang sem, nyomta a zsinórt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!