Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Orvoshoz kell fordulni ha nem...

Orvoshoz kell fordulni ha nem mozog a magzat?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kedden töltöm a 40.hetet. Nagyon aktív magzatom volt eddig,tegnap éjszaka is órákig mocorgott nagyon azonban ma szinte semmi. Délelőtt éreztem utoljára, aztán egy órája csuklott de szinte semmit sem mozog az eddigiekhez képest. Most már eléggé elkezdtem aggódni mert hiába piszkálom a hasam nem igazán reagál rá. 😭

Ilyen esetben menjek be a szülészetre?

okt. 27. 17:50
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
61%
Menj be! Sajnos lehet csomó a zsinóron, s azért nem mozog mert érzi, hogy nem jó neki. Nálam már nem lehetett megmenteni a babát, pedig csak 1-2 órát nem éreztem mozogni. Elszorította a köldökzsinórt, 36 hetes voltam.
okt. 28. 16:28
 22/25 anonim ***** válasza:
53%
Én 40 hetes voltam, be is fektettek, másnap császár. Hasonló volt a helyzet a mozgasokkal. Annyira magas volt a baba pulzusa, hogy másnap császár lett. Nem engedték volna a természetes szülést az agyvérzés veszélye miatt. Nem tudták semmivel levinni a pulzusát, így jelzett, hogy sok a mekónium, elege van, ki akar jönni.
okt. 28. 18:37
 23/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát, voltunk kórházban. Minden rendben volt, minden vizsgálat tökéletes de megnyugodtunk,hogy jól van a baba. ❤️ Reméljük hamarosan itt lesz velünk
okt. 28. 19:09
 24/25 anonim ***** válasza:
0%
Na, ez megnyugtató, minden jót, és reméljük, minél hamarabb babazol☺️☺️❤️
okt. 28. 20:09
 25/25 anonim ***** válasza:
49%
#20 19-es vagyok, én 11 hónapja szültem. Nálunk védőnő adta a táblázatot, nst-re kellett vinni (bár tőlem sose kérték, lehet ha nst-n nem mozgott volna akkor kérték volna, de nekem egy örökmozgóm van..)
okt. 28. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!