Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Orvoshoz kell fordulni ha nem...

Orvoshoz kell fordulni ha nem mozog a magzat?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kedden töltöm a 40.hetet. Nagyon aktív magzatom volt eddig,tegnap éjszaka is órákig mocorgott nagyon azonban ma szinte semmi. Délelőtt éreztem utoljára, aztán egy órája csuklott de szinte semmit sem mozog az eddigiekhez képest. Most már eléggé elkezdtem aggódni mert hiába piszkálom a hasam nem igazán reagál rá. 😭

Ilyen esetben menjek be a szülészetre?

okt. 27. 17:50
1 2 3
 11/25 babyboom567 ***** válasza:
42%
Írd már meg légyszi mi van.Ismeretlenül is aggódunk.
okt. 27. 21:10
 12/25 anonim ***** válasza:
84%
Barátnőm fodrászhoz menni Zegről Khelyre a 38. héten. Ott agyalt, hogy jó ideje nem mozog a baba, bement a khelyi kórházba, hogy eü dolgozó, és szerinte baj van. Császár azonnal, hozták Zegre a PIC-re a kicsit.
okt. 27. 21:16
 13/25 anonim ***** válasza:
47%
Én is kíváncsi vagyok, hogy mi lett.
okt. 27. 22:14
 14/25 A kérdező kommentje:
Már épp indulni akartunk amikor ettem pár sült sütőtököt és attól nagyon beindult. Végül itthon maradtunk, de továbbra sincs már az a megszokott aktivitás amihez hozzá voltam szokva. Vagyis megmozgatja a végtagjait,hogy érezzem de nincs az a nagy tornázás már,mint eddig. Orvos szerint ilyenkor már előfordul a lassulás a babáknál. Hát nem tudom, ha holnap is hasonló lesz akkor viszont bemegyek
okt. 27. 23:30
 15/25 anonim ***** válasza:
84%

Nem mindegy, hogy nincs mozgás, vagy csak lassult. A lassulás természetes, időjárás függő is lehet és a vége felé ahogy fogy a hely, lassul. Ha nincs mozgás, az viszont nagy baj, nem is kérdés, hogy azonnal indulnék.

Ha aggódsz, mert órák óta nem adott jelet, egyél/igyál valami cukrosat. Ha semmi, akkor futás.

okt. 28. 08:56
 16/25 babyboom567 ***** válasza:
22%

Komolyan nem értem, hogy miért nem lehet biztosra menni,és bemenni abba a red...vás kur...va kórházba,hogy megmondják ,hogy "igen anyuka,jól van a baba".

Pont a múltkor írta egy kommentelő, hogy rettentő picit mozgott a babája, érezte,hogy baj van, és sürgősségi császár lett,mert csomó volt a zsinóron, és a baba azért nem mozgott,mert érezte,hogy az rossz neki.Ha nem megy be meghalt volna a baba.Komolyan érdekel, hogy 40 hetesen még mire vársz?Meddig kellene a babának bent maradni?Komolyan tök ismeretlenül is pánikolok,és aggódok egy ilyen kérdésnél,és nem hiszem,hogy csak én gondolom túl.

okt. 28. 10:10
 17/25 A kérdező kommentje:
Van mozgás, csak annyira belassult. Amikor megzavarom, kopogtatok gyengén a hasfalon bemozdul de magától már nem, eddig pedig azért nekem elég nagy boxoló volt. Éjszaka már voltak komolyabb fájásaim de hajnalban elmúltak, szóval nem tudom már tényleg a közelgő szülés okozza-e
okt. 28. 10:23
 18/25 anonim ***** válasza:
0%
Bemennék a helyedben a kórházba, max hazaküldenek.
okt. 28. 14:05
 19/25 anonim ***** válasza:
0%
Nálatok nem kell mozgás táblázatot vezetni? Nekem ha jól emlékszem 37. héttől minden nap azonos időben (délután 5-kor) az oldalamra kellett feküdni és mérni az időt, hogy mennyi idő alatt lesz meg 10 mozgás. Nekem mindig 5 perc alatt megvolt. Ha jól emlékszem az volt a papíron, hogyha fél óra alatt nincs meg a 10 akkor kell bemenni. De ebben nem vagyok biztos. Minden kis mozgás számított.
okt. 28. 15:38
 20/25 anonim ***** válasza:
19# nekem nem volt ilyesmi, egy éve szültem.
okt. 28. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!