Orvoshoz kell fordulni ha nem mozog a magzat?
Sziasztok! Kedden töltöm a 40.hetet. Nagyon aktív magzatom volt eddig,tegnap éjszaka is órákig mocorgott nagyon azonban ma szinte semmi. Délelőtt éreztem utoljára, aztán egy órája csuklott de szinte semmit sem mozog az eddigiekhez képest. Most már eléggé elkezdtem aggódni mert hiába piszkálom a hasam nem igazán reagál rá. 😭
Ilyen esetben menjek be a szülészetre?
Nem mindegy, hogy nincs mozgás, vagy csak lassult. A lassulás természetes, időjárás függő is lehet és a vége felé ahogy fogy a hely, lassul. Ha nincs mozgás, az viszont nagy baj, nem is kérdés, hogy azonnal indulnék.
Ha aggódsz, mert órák óta nem adott jelet, egyél/igyál valami cukrosat. Ha semmi, akkor futás.
Komolyan nem értem, hogy miért nem lehet biztosra menni,és bemenni abba a red...vás kur...va kórházba,hogy megmondják ,hogy "igen anyuka,jól van a baba".
Pont a múltkor írta egy kommentelő, hogy rettentő picit mozgott a babája, érezte,hogy baj van, és sürgősségi császár lett,mert csomó volt a zsinóron, és a baba azért nem mozgott,mert érezte,hogy az rossz neki.Ha nem megy be meghalt volna a baba.Komolyan érdekel, hogy 40 hetesen még mire vársz?Meddig kellene a babának bent maradni?Komolyan tök ismeretlenül is pánikolok,és aggódok egy ilyen kérdésnél,és nem hiszem,hogy csak én gondolom túl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!