Letezik az,hogy már most 3 kilos a magzat, emiatt már 3 szülési időpontot is kaptam, a dokim mégis a legtávolabbit veszi alapul, ami még 5 hét???
Figyelt kérdés
2023. jan. 24. 08:33
1/9 anonim válasza:
Igen, létezik.
Rendszeres ciklusnál az alap mindig az utolsó mensi szerinti dátum
A súly pedig csak becslés, fél kilós tévedések vannak.
2/9 anonim válasza:
Ha ez történt veled, akkor ezek szerint létezik.
3/9 anonim válasza:
Igen. Nekem a 12 hetes uh-t vették alapul, de bő 2 héttel nagyobb volt mindig a fiam. Nem módosítottak emiatt.
4/9 anonim válasza:
Ez a súly csak tipp.
Nekem 36 hetesen azt mondták 3500g már és hatalmas lesz. 39+5re született 3200al.
5/9 anonim válasza:
Mindegy mit vesz alapul mert úgyse tudni mikor indul be.
6/9 anonim válasza:
38.héten 4,5 kg-nak saccolták, 1 héttel később megszületett 3450 grammal. Ezek csak becslések, a különböző testrészek méreteit veszi alapul, nálunk hosszú volt a combcsont (apuka elég magas), és az mindig dobott a súlyon is.
7/9 anonim válasza:
Nekünk is 38. héten már 3,5-4 kg-ot mondott az orvos, 39. hét elején született 2860 grammal. Nem biztos, hogy tényleg akkora.
8/9 anonim válasza:
Nekem is mondtak hamarabbi időpontot 2 héttel, de az csak azt jelzi, hogy milyen nagy a baba. Méretéhez képest mikor kellene születni. De ha pontosan tudod a dátumot, az utolsó menszid első napját, akkor az a jó amit a doki mondd.
9/9 anonim válasza:
Nekem a vége felé folyamatosan 2 héttel nagyobbnak mérték a babát majd a kiírt dátum utáni napon született meg 3850 grammal és 58 cm - mel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!