Hogy érhetem el, hogy ne érezze magát túl kényelmesen a magzat a méhemben és akarjon megszületni?
:D jaj, te!
Aludj, pihenj nagyokat, azzal telik az idő, másrészt utána úgysem alszol egy ideig :)
most legyetek kényelemben :)
Jó szülést!
Szia, amúgy egy várandósság 40-45 hétig tart hivatalosan. Szóval hiába írtak ki mostra, lehet van még sok hátra és ez tök oké és időben van a baba. Pihenj sokat, sorozatozz, olvass, élvezd ki amíg pihenhetsz :) készülj az érkezésére!
Kellemes szülést kívánok neked!
7. Nálam meg nem 🤷♀️
Kérdező, ha lenne ilyen nem indítanák a szülést mesterségesen. Engem indítottak, így is természetesen szültem, túléltem. Pihenj, élvezd az utolsó napokat és ne stresszelj azon, hogy mi lesz ha…
Mellbimbó ingerlése, 1-1 csepp előtej óvatos fejése megindíthatja. Legalábbis nálam 3 napra rá megindult, a kiírt előtt pár nappal.
Vagy nem...
Próbáld ki a nagy sétákat, lépcsőzést, jógagyakorlatok is vannak amik segítenek.
Nekem semmi se segített, még a 8 órányi oxi se.... semmit nem éreztem 41. heti indításkor. :) Császár lett, gyorsan felépültem, részben mert terhességem végén is nagyon aktív voltam, reménykedve hogy majd akkor időre megszületik magától. :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!