Minnél szebb egy nő, annál kissebb valószínűséggel hoz világra gyermeket és minnél csúnyább, annál valószínűbb hogy több gyermeket hoz világra?
Most lehet, hogy én vagyok hülye, de én sosem tapasztaltam ilyet, nem gondolom, hogy a kinézet határozná ezt meg.
(Egyébként én is csúnya vagyok, és egy gyereket sem akarok, de ezt csak mellékesen.)
Csinosabb anyuka meg rondább anyuka??
Ott lehet a probléma, hogy nekem nem az a szép, aki csinos. Aki szép, az szép 40 és 80 kilóval is, mert nekem az arc a lényeg. A vonásokat lehet örökíteni, a kockás hasat nem.
Az, hogy te valamit tapasztalsz az ismerőseid körében, nem jelenti azt, hogy általános. A te esetedben legfe néhány 10 emberről lehet szó, míg a világon több milliárd nő él, és nem az alapján vállalnak gyereket, hogy (szerinted) szépek-e.
Az sem feltétlenül igaz, hogy az általad szépnek tartott nőknek több lehetősége van válogatni a jobbnál jobb apajelöltek közül. Nem minden férfinek ez a szépség ideálja, és nem mindegyik akar gyereket. De aki igen, az valószínűleg nem külső alapján fogja kiválasztani a leendő gyerekei anyját.
Mivel ma már a nők élete nemcsak a gyereknevelésből áll, alapvető, hogy védekeznek. Nemcsak a szépek, hanem mindenki, aki szexel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!