Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Minnél szebb egy nő, annál...

Csicsikusz kérdése:

Minnél szebb egy nő, annál kissebb valószínűséggel hoz világra gyermeket és minnél csúnyább, annál valószínűbb hogy több gyermeket hoz világra?

Figyelt kérdés
Mindenhol azt látom h a csinosabb anyukáknak csak egy gyerek, a rondáknak meg egy csomó gyerekük van. Ugy érzem a szép nők hamis illúziókban élnek. mivelhogy egy testileg vonzóbb nő egyszerre több apajelölt közül is tud választani , a döntéskényszer miatt inkább nem vállalja a gyermeket amivel terhes és abortuszra megy, vagy egyszerűen agyonszedi magát mindenféle antibébi tablettával. Tehát lényegében az erkölcsi normák okozzák milliók halálát, miközben valójában teljesen mindegy lenne kitől van a gyermek, vagy melyik anya neveli fel.
2020. szept. 11. 05:24
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
94%

Én meg mindenhol azt látom, hogy aki ilyen borzasztó helyesírással ír, mint te, kérdező, annak idióta kérdései és meglátásai vannak.

Na, ez is általánosítás, de legalább tartalmaz valamennyi igazságot, nem úgy, mint a te felvetésed.

2020. szept. 11. 07:13
 12/29 anonim ***** válasza:
39%
A szépség abból is fakad, hogy igényes, ad magara. Tehát egyeesz nem akarja leamortizalni a testét 2-4 gyerekkel, másrészt tudja, hogy van élet a szülőszobán kívül is.
2020. szept. 11. 07:33
 13/29 anonim ***** válasza:
92%
Ugye te nem a szép kategória vagy?
2020. szept. 11. 07:41
 14/29 anonim ***** válasza:
22%
3 gyerekkel kenterbe verem a gyerektelen, vagy egy gyerekes női ismerőseimet lazán, ami a külsőt illeti. De nem vagyok elszállva magamtól, csak a tényeket írtam le.
2020. szept. 11. 12:38
 15/29 anonim ***** válasza:
83%

Egy gyerekem van, szerintem szép vagyok, bár nem tudom, mi a mércéd, de nekem nincs bajom magammal.

Sosem volt több apajelölt, sosem volt abortuszom, mert mindig megfelelően védekeztem. Egyéni döntés kérdése szerintem, ki mit vállal. (Egyébként ha véletlenül becsúszna egy baba, megtartanám, bár úgy gondolom, jobb így, hogy egy van.)

2020. szept. 11. 16:21
 16/29 A kérdező kommentje:
Ezek szerint nincs külömbség szüléseket illetően csunyák és szépek között. Bár hagy füzzek hozzá annyit h a szexi körte formájú se99ű nőknek akik szülnek áltslában vsászármetszést végeznek és látszik a hasukon ellenben az átlagos keskenyebb rondább se99ű nőkkel akik egészségesen szülnek.
2020. szept. 11. 16:52
 17/29 A kérdező kommentje:
A nagy eltérés inkább a szex terén van, a rondábbak lefekszenek szinte bárkivel a szépek meg szinte szűzként élnek, bókokon,pénzen kivűl nem akarnak semmit
2020. szept. 11. 16:55
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

"Bár hagy füzzek hozzá annyit h a szexi körte formájú se99ű nőknek akik szülnek áltslában vsászármetszést végeznek és látszik a hasukon ellenben az átlagos keskenyebb rondább se99ű nőkkel akik egészségesen szülnek."

Császàrmetszést általában eü okokból végeznek, nem seggforma alapján.

A ronda nőket meg nem nagyon akarják még megkefélni se, max, ha nincs más.

Az okfejtéseid nem igazán helytállóak.

Ezek kb olyanok, mintha azt mondanám, a barnaszemű férfiak jobban szeretik a lekváros palacsintát, mint a kékszeműek, akik csípős szószt szoktak kérni a Gyrosba.

2020. szept. 11. 18:13
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező te akkora egy türhő tuserák vagy, egy igazi tahó. Máshol éld ki a frusztrációd és tanulj egy kis biológiát....
2020. szept. 11. 18:19
 20/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm a dicséreteket!

De abban azért igazam van h a szép nők kefélnek a legkevesebbet. kivéve amelyik prosti

2020. szept. 11. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!