Minnél szebb egy nő, annál kissebb valószínűséggel hoz világra gyermeket és minnél csúnyább, annál valószínűbb hogy több gyermeket hoz világra?
Én meg mindenhol azt látom, hogy aki ilyen borzasztó helyesírással ír, mint te, kérdező, annak idióta kérdései és meglátásai vannak.
Na, ez is általánosítás, de legalább tartalmaz valamennyi igazságot, nem úgy, mint a te felvetésed.
Egy gyerekem van, szerintem szép vagyok, bár nem tudom, mi a mércéd, de nekem nincs bajom magammal.
Sosem volt több apajelölt, sosem volt abortuszom, mert mindig megfelelően védekeztem. Egyéni döntés kérdése szerintem, ki mit vállal. (Egyébként ha véletlenül becsúszna egy baba, megtartanám, bár úgy gondolom, jobb így, hogy egy van.)
"Bár hagy füzzek hozzá annyit h a szexi körte formájú se99ű nőknek akik szülnek áltslában vsászármetszést végeznek és látszik a hasukon ellenben az átlagos keskenyebb rondább se99ű nőkkel akik egészségesen szülnek."
Császàrmetszést általában eü okokból végeznek, nem seggforma alapján.
A ronda nőket meg nem nagyon akarják még megkefélni se, max, ha nincs más.
Az okfejtéseid nem igazán helytállóak.
Ezek kb olyanok, mintha azt mondanám, a barnaszemű férfiak jobban szeretik a lekváros palacsintát, mint a kékszeműek, akik csípős szószt szoktak kérni a Gyrosba.
Köszönöm a dicséreteket!
De abban azért igazam van h a szép nők kefélnek a legkevesebbet. kivéve amelyik prosti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!