Szerintetek egy nő miért hoz világra gyermeket?
Egy beszélgetés kapcsán gondolkodom ezen. A beszélgető partnerem szerint azért, hogy legyen, aki ápolja őt öreg korában. Szerintem azért, mert ez egy nőbe jó esetben be van kódolva. Sőt, a férfiakba is. Szaporodási ösztön.Plusz azért, szerintem, mert jó szeretni valakit. Jó adni valakinek.
Van egy pszichológus/pszichiáter? nem is tudom, pontosan mi a végzettsége, Cs.I., aki eleve bűnösnek tartja az anyákat, akitől minél előbb el kell fordulni. Szerintetek van valami igaza?
63:
"nem nevezett undorítónak veletek ellentétben"
Durva szövegértési problémáid vannak. Azt írtam, hogy ÉN UNDORODOM és azt, hogy UNDORRAL TÖLT EL. Senkit nem neveztem undorítónak. De nyilván mi, gyerekmentesek vagyunk ellenségesek, csak mert neked szövegértési gondjaid vannak és töröd a magyart :D
Senki nem kért számon senkit, senki nem firtatta, hogy van, akinek öröm a gyerekvállalás. De pl. mi nem is sértegettünk senkit ilyen dedós szinten, hogy kismajomnak hívjuk a másikat.
Erre mondják amúgy, hogy ha csöndben maradtál volna, bölcs maradtál volna. Ráadásul felmerül az a dilemma is, hogy jön egy ilyen "agyoniskolázott", kötekedni vágyó emberke, mint te, és nyilván vagy van gyereked vagy szándékodban áll gyereket vállalni, azért habzik ennyire a szád - de a társadalomnak valóban előnyére válik-e, ha ilyen emberek szaporodnak?...
> "Senki nem kért számon senkit, senki nem firtatta, hogy van, akinek öröm a gyerekvállalás."
Tényleg? Olvasd el a #22 választ és ez csak egy példa. Valaki írta, hogy számára öröm a gyermekvállalás, amire rögtön be kellett fröcsögni valami számonkérést bújtatott érdeklődésnek álcázva.
Tök normális hangnemű, érdeklődő kérdést tett fel a 22es, ahogy én látom. De ezekszerint kérdezni sem lehet a te világodban.
Ritka frusztrált kis ember lehetsz. Nem gondolkoztál még pszichológus felkeresésén?
"Teljesen egyetértek azzal aki írta hogy a babák undorítóak."
Rossz a szövegértésem, igaz?
Ha már szövegértés.
A kérdés: "Szerintetek egy nő miért hoz világra gyermeket?"
Gyerekmentesek: Én azé' nem akarok gyereket....🤡
69es, nyugi, te is voltál és ha elég idős leszel majd, leszel még sokkal undorítóbb is... ennyi erővel szerintem egy öreget undorítóbb pelusozni, mint egy apró babát....
Én pl meg értem, aki nem szeretne gyereket, de az szerintem sértő, hogy bárkit undorítónak nevezzünk. A példa csak szemléltetésnek lett írva...
Az jó hogy a takonynál undorítóbb, de egy csecsemőnél is?🤢 az azért már durva lenne🤮
Amúgy a harcias amazon momzik megvédik úgyis duplán, szóval most nem sírom tele a macimat a védtelen gyermekek miatt.. bár az a durva hogy ugyanezek a gyerekek (amik ugye undorító csecsemőkből keletkeznek) képesek leszúrni embertársaikat, bántani és megalázni a kortársaikat, állatokat, bogakarat kínozni szórakozásból. Tényleg ártatlanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!