Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek egy nő miért hoz...

Szerintetek egy nő miért hoz világra gyermeket?

Figyelt kérdés

Egy beszélgetés kapcsán gondolkodom ezen. A beszélgető partnerem szerint azért, hogy legyen, aki ápolja őt öreg korában. Szerintem azért, mert ez egy nőbe jó esetben be van kódolva. Sőt, a férfiakba is. Szaporodási ösztön.Plusz azért, szerintem, mert jó szeretni valakit. Jó adni valakinek.

Van egy pszichológus/pszichiáter? nem is tudom, pontosan mi a végzettsége, Cs.I., aki eleve bűnösnek tartja az anyákat, akitől minél előbb el kell fordulni. Szerintetek van valami igaza?

2023. júl. 25. 05:48
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/143 anonim ***** válasza:
36%
#62 Én egy 46 éves anyát olvastam itt csak, aki részletesen kifejti, hogy ő hogyan élte meg a saját anyaságát, és hogy vágyott rá. Senkit sem bántott meg, nem nevezett undorítónak veletek ellentétben. Csak még nem jött rá, hogy a gyakorin nem szabad arról írni, hogy a gyerMekvállalás valakit boldoggá tesz, mert rögtön jön a sok gyerektelen passzív agresszív kismajom számonkérni az érzéseit.
2023. júl. 26. 07:31
 62/143 anonim ***** válasza:
80%

63:

"nem nevezett undorítónak veletek ellentétben"

Durva szövegértési problémáid vannak. Azt írtam, hogy ÉN UNDORODOM és azt, hogy UNDORRAL TÖLT EL. Senkit nem neveztem undorítónak. De nyilván mi, gyerekmentesek vagyunk ellenségesek, csak mert neked szövegértési gondjaid vannak és töröd a magyart :D

Senki nem kért számon senkit, senki nem firtatta, hogy van, akinek öröm a gyerekvállalás. De pl. mi nem is sértegettünk senkit ilyen dedós szinten, hogy kismajomnak hívjuk a másikat.

Erre mondják amúgy, hogy ha csöndben maradtál volna, bölcs maradtál volna. Ráadásul felmerül az a dilemma is, hogy jön egy ilyen "agyoniskolázott", kötekedni vágyó emberke, mint te, és nyilván vagy van gyereked vagy szándékodban áll gyereket vállalni, azért habzik ennyire a szád - de a társadalomnak valóban előnyére válik-e, ha ilyen emberek szaporodnak?...

2023. júl. 26. 07:43
 63/143 anonim ***** válasza:
84%

> "Senki nem kért számon senkit, senki nem firtatta, hogy van, akinek öröm a gyerekvállalás."

Tényleg? Olvasd el a #22 választ és ez csak egy példa. Valaki írta, hogy számára öröm a gyermekvállalás, amire rögtön be kellett fröcsögni valami számonkérést bújtatott érdeklődésnek álcázva.

2023. júl. 26. 07:47
 64/143 anonim ***** válasza:
62%

Tök normális hangnemű, érdeklődő kérdést tett fel a 22es, ahogy én látom. De ezekszerint kérdezni sem lehet a te világodban.

Ritka frusztrált kis ember lehetsz. Nem gondolkoztál még pszichológus felkeresésén?

2023. júl. 26. 07:53
 65/143 anonim ***** válasza:
84%
Provokatív kérdést tett fel, ha nem tűnik fel. Nézd a kontextust is.
2023. júl. 26. 08:30
 66/143 anonim ***** válasza:
18%

"Teljesen egyetértek azzal aki írta hogy a babák undorítóak."

Rossz a szövegértésem, igaz?

Ha már szövegértés.

A kérdés: "Szerintetek egy nő miért hoz világra gyermeket?"

Gyerekmentesek: Én azé' nem akarok gyereket....🤡

2023. júl. 26. 08:45
 67/143 anonim ***** válasza:
24%
Hát de ha egyszer undorítóak? :( a hányás is undorító, a takony is undorító, a babák is undorítóak. A totyogós korban levők meg idegesítőek, láb alatt vannak. Nem tehetek róla :( Nagyon sajnálom ha ezzel vérig sértettelek téged és a gyerMeked. Tényleg.. szültél ma már? 🧐
2023. júl. 26. 08:58
 68/143 anonim ***** válasza:
24%

69es, nyugi, te is voltál és ha elég idős leszel majd, leszel még sokkal undorítóbb is... ennyi erővel szerintem egy öreget undorítóbb pelusozni, mint egy apró babát....

Én pl meg értem, aki nem szeretne gyereket, de az szerintem sértő, hogy bárkit undorítónak nevezzünk. A példa csak szemléltetésnek lett írva...

2023. júl. 26. 09:08
 69/143 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem nincs annál undorítóbb, mint amikor olyan embereket (vagy bármilyen élőlényt) bánt valaki, akikről tudja, hogy nem tudják megvédeni magukat. Sokkal undorítóbb, mint a takony. Én a vitát ezzel be is fejezem, megyek, ma még nem szültem.
2023. júl. 26. 09:09
 70/143 anonim ***** válasza:
15%

Az jó hogy a takonynál undorítóbb, de egy csecsemőnél is?🤢 az azért már durva lenne🤮

Amúgy a harcias amazon momzik megvédik úgyis duplán, szóval most nem sírom tele a macimat a védtelen gyermekek miatt.. bár az a durva hogy ugyanezek a gyerekek (amik ugye undorító csecsemőkből keletkeznek) képesek leszúrni embertársaikat, bántani és megalázni a kortársaikat, állatokat, bogakarat kínozni szórakozásból. Tényleg ártatlanok.

2023. júl. 26. 09:12
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!