Szerintetek egy nő miért hoz világra gyermeket?
Egy beszélgetés kapcsán gondolkodom ezen. A beszélgető partnerem szerint azért, hogy legyen, aki ápolja őt öreg korában. Szerintem azért, mert ez egy nőbe jó esetben be van kódolva. Sőt, a férfiakba is. Szaporodási ösztön.Plusz azért, szerintem, mert jó szeretni valakit. Jó adni valakinek.
Van egy pszichológus/pszichiáter? nem is tudom, pontosan mi a végzettsége, Cs.I., aki eleve bűnösnek tartja az anyákat, akitől minél előbb el kell fordulni. Szerintetek van valami igaza?
Nem, de én férfit kerestem elsősorban, nem apukát. Apukám van.
Én 30 éves nő vagyok, férjem is van. De eszembe nem jutott 20on évesen úgy párt keresni, hogy apát keressek a leendő meg nem született nem létező képződménynek.
Ez a különbség.
A férfiak akikkel randiztál tudják hogy te “apukát keresel a leendő porontyodnak” bennük? Kár hogy a randikon nem jelezted ezt nekik, épeszű ember messzire elkerült volna.
Apukám köszöni, 76 éves, még mindig szuper jól üzemel, jó a kapcsolatunk, szoktunk találkozni is, unokázik, minden. Köszöni az érdeklődést!
Nem a saját apámat kerestem, teljesen más karakterű férfiak voltak amúgy az életemben.
Nem apukát kerestem - olyan párt kerestem, aki majd a leendő gyermekem apja IS lesz. Így is lett. Minek álltam volna össze olyan férfival, aki pl nem akar soha gyereket, mert nem vagy már van neki és többet nem szeretne, ha én tudom, hogy én mindenképpen szeretnék majd szülni?
Olyan férfit kerestem, akivel társak tudunk lenni ÉS a gyerekem apjának is el tudtam képzelni. Ti nem így csináljátok? Érdekes, tényleg.
És akkor még a gyerektelenekre mondják, hogy önzőek.
És mit tudsz te adni ennek az ideális férfinak azon kívül, hogy szülsz neki?
Amit amúgy nagyon sok másik nő is tud mert manapság divat lett meg státusszimbólum.
Másrészt az életkörülmény az smafu? Megismersz egy 20on évest aki azt se tudja még akar-e gyereket, aztán mivel te akarsz és ezt tudta jól ezért szülsz neki?😀
Vagy ha kap egy visszautasíthatatlan munkahelyi ajánlatot, hogy több külföldi úton kell részt vennie, cserébe a karrierje és az anyagiak fellendülnek és ő úgy dönt hogy a helyzet úgy hozta mégse gyereket akar akkor szülsz neki?😀
Vagy ugye mivel a személyiségünk nem statikus hanem dinamikus, mi van ha simán rájön hogy mégse akar?😀
Akkor is szülsz neki?
Szerencsétlen faszi
Aztán majd kiírja itt gyk-ra hogy megcsaltam az asszonyt, van 2 purgyé na de hogyan tovább…. Ő nem is akart gyereket csak hàt megígérte az asszonynak a 3.randin…. Ugye😅😂🤣
-Mert valamiért gyereket akart (indok végtelen, kinek mi)
-Mert becsúszott
Úristen lányok... írtam, hogy 46 vagyok, 14 a fiam, majdnem 15. 32 voltam mikor szültem, az apja majdnem 40 volt akkor.
Milyen manapság, milyen státusszimbólum? Ti miről beszéltek? Olyan szép történeteket kerítetek, hogy le a kalappal!:)
Milyen akkor is?? Milyen 2 purgyé? Nem felcsináltattam magam "akkor is", hanem megismerkedtünk, egymásba szerettünk és el tudtam őt képzelni hogy majd ő lesz a gyerekem apja. Ahogy ő is, hogy én leszek a gyereke anyja. Majd így is tettünk, közös döntés alapján - hogy mindjárt kész a ház, amit építettünk, most már jöhet a baba.
A személyisége dinamikus? Rájön, hogy mégse akar gyereket? Ha így lett volna, akkor nyilván elválnak útjaink, mert az én személyiségem ebben biztosan nem változott volna dinamikusan. De nem változtak az ő érzései és hozzáállása sem és lett gyerekünk.
Ezt honnan veszitek, hogy nem is akart? Akkor minek csinált gyereket, véletlenül? Nyilván nagyfiú volt már 39 évesen, tudta, hogy készül a gyerek.
Atyaég, csajok, de ráértek....
"És mit tudsz te adni ennek az ideális férfinak azon kívül, hogy szülsz neki?
Amit amúgy nagyon sok másik nő is tud mert manapság divat lett meg státusszimbólum."
Hogy jön ide, hogy mit tudok én adni? Nem úgy ismerekdtem, hogy akkor jövőre szülök, jössz apuci? Nyilván ha nem tudtam volna megadni, amit ő keresett egy nőben, nem vállalt volna velem gyereket.
A manapság, ismét leírom, 15 évvel ezelőtt volt. Meg a státusszimbólum. Mi, a gyerek...??? Ezt jó tudni.
Gyereket szülni más nő is tud. Valóban. Ő valamiért mégis engem akart gyereke apjának. Gyereket csinálni is tud más férfi is gondolom, bár nem próbáltam, mert ez az egy van, mégis őt választottam társamnak ÉS gyerekem apjának. Nem státusszimbólumnak:)
Szóval életcélotok volt a gyerek és egész életeteket arra építettétek fel hogy gyerek legyen?
Van egy rossz hírem.
Ki fognak repülni a fészekből előbb-utóbb. Akkor mi lesz? Elvárod hogy látogasson? Vagy magadhoz láncolod? Vagy mi a terv? Mert az életed célját beteljesítetted így számodra hogyan tovább ha a gyerek felnő és menni akar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!