Szerintetek gáz, ha a szuleimet segitem a ferjem pénzéből?
Gondolom a férjed is valami kompenzálásként ad neked annyit, ha már nem is érdekli, mire költötted el azt a pénzt. Mert hidd el, látja, hogy haza nem vásárolsz semmi látható dolgot vagy magadnak sem ruhákat.
Egyikőtök sem nézi már semmibe se a másikat.
Te a férjed pénzét továbbadod másnak, ő meg adja neked valamiért, noha tudja, hogy nem arra megy el, amire eredetileg adná.
Csak éltek egymással, mert megszoktátok egymást, dehogy nem szeretitek egymást, az is biztos. Csak a gyerek köt össze titeket. Gondolom ő is ezt érzi (csak te nem veszed észre) és ezért nem is érdekli, mire költöd, hogy még ennyit se kelljen pampognod neki
Kérdező, szerintem azért nem ötvenedik táskában és hatvanadik pár cipőben kellene gondolkoznod, hanem mondjuk nyitnál a gyereketeknek egy bankszámlát, jó lenne az a pár milla majd az egyetemi tanulmányaira, ami összejön 19 éves korára.
Oké, hogy a férjed messze átlag felett jól keres, de bármi, ismétlem, BÁRMI megtörténhet. Tudod, van egy mondás, "Több nap, mint kolbász".
Kimondta, hogy a férj a hibás?
Szerintem rohadtul undorító, hogy fontos pénzügyekben a feleség a férj háta mögött dönt. Úgy, hogy mégcsak nem is saját felhasználásra megy.
Én sajnálom a férjet, hogy ilyen számító felesége van.
Én egy ilyen nőt paterolnék el az életemből, gyerek ide vagy oda. Érzelmileg nem engedném magam zsarolni a gyerekkel, válnék. És mivel jobban élek, mint a feleség, a gyereket simán megkaphatnám.
Aztán elgondolkozna a feleség, hogy megérte-e az, hogy ahelyett, hogy kis vitát bevállalt volna és meggyőzött volna arról, hogy a szüleit igenis segíteni kell, ehelyett hónapok óta titkolózik.
És még a feleség lenne vérig sértődve, hiszen "észre sem vesszük, ha ennyi nincs a kasszában".
Addig közös a kassza, ameddig a férj plusz pénzt tejel, de amikor már közösen kellene döntést hozni rögtön nem? Ez mégis hogyan is működik akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!