Szerintetek gáz, ha a szuleimet segitem a ferjem pénzéből?
Figyelt kérdés
Eleg jol allunk anyagilag, es gyeden vagyok jelenleg. A szuleim eleg szegenyek, probaljak fizetesbol ujitani a kis hazukat. Dolgoznak, de egyszeru emberek. Neha szoktam nekik penzt adni, amit nem kerek vissza. A ferjem nem tudja, mert nem orulne neki. Nem tudom mkt csinaljak. Sajnalom a szuleimet, de a ferjemet sem akarom atvagni.2019. júl. 2. 13:26
31/99 anonim válasza:
30-as, ja persze, bocs nem tettem hozza, hogy egy jo hazassagban!! Most javitottam!
32/99 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, és ehhez hasonló irigy, gonosz hozzászólásokat szard le💐 Átérzem,én is ebben vagyok.Ezt csak az értheti meg,aki a saját bőrén tapasztalta!! Zabáld a finom kaját,illatszereket vásárolsz, tisztítószerbol a márkás, amikor tudod anyádnak csak a100 Ft is volt jut.Gyomorgörcs, lelkiismeret furdalás.Ismerem....Segitsd őket, ennivaló, stb. Mondjuk felújításra nem adnék, bár édesanyám lakótelepen él és az ablakok 😭,ki kellene cserélni műanyagra.de miből?? Én meg itt ülök/állok, minden ablak műanyag.. Értitek már?!!!!
33/99 anonim válasza:
A férjed áll jól anyagilag, nem ti, neked csak a gyed van. Én a helyében elbeszélgetnék veled, és hamar az ajtón kívül találnád a batyudat, ha így folytatnád. Ez messze van a becsületességtől ugyanis.
34/99 anonim válasza:
33-as, ezt hogy erted? Egy hazassagban mar nincs olyan, hogy a ferj vagy a feleseg all jol. A kerdezö helyesen irta, jol allnak anyagilag. Nem tudhatjuk azt Sem, hogy, ha a feleseg nem all ki a ferje mellett szeretettel, tamogatassal, akkor is ilyen jol menö cege lenne-e stb.stb. Nem tudjuk min mentek együtt kerseztül. Nagyon vaskalapos a gondolkodasod es a hasonlo, de nem a te penzed velemenyeket is annak tartom.
35/99 anonim válasza:
Akkor is sunyi és aljas a másik tudta nélkül jótékonykodni, ha a ptk szerint vagyonközösség áll fent.
36/99 anonim válasza:
Elküdletm hamarabb. Szóval a ptk szerint vagyonközösség van, de miből osztogatna ez a jótét lélek, ha a férje nem keresne jól? A gyedből? Hagyjuk már el.
37/99 anonim válasza:
35. Ha nem hianyzik sehonnan szive joga. Gondolom a ferje Sem szamol be rola, ha elmegy kajalni az üzleti utja soran, vagy mit tudom en mit csinalnak a gazdag cegvezetök...
38/99 anonim válasza:
Ha a ferje nem keresne jol, ö Sem osztogatna, de megtehetik!
39/99 anonim válasza:
#37, szóval kezdődik. Keressünk hibát a férjben. Tipikus feminista tempó.
40/99 anonim válasza:
39. Nem, ezzel azt akartam mondani, hogy egy normalis hazassagban, amit az ide kommentelök fele meg nem tapasztalt meg nem kell beszamolni arrol, hogy ki mire költ el a büdzsehez merten, 1000, 10000, vagy 100000 ft-ot, ha az sehonnan Sem hianyzik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!