Hogyan razzam le a szuleimet? 13/f
A suliban az elso nap kiderult,hogy lesz egy uj osztaly tarsunk akit az ofonk bemutatott mar akkor. Nagyon meno a gyerek, laza,es kozvetlen mindenkivel. Orak utan odamentem hozza beszelgetni es megkinalt egy szal cigivel, elfogadtam aztan hazakisert es kozben bementunk egy dohanyboltba meg. Nem kertek tole szemelyit sem, se semmit. Minden siman ment, de apammal megbeszeltem,hogy a suli elott talalkozunk,kocsival jon ertem mert onnan mentunk tescoba. Ez a dohanybolt meg nem messze van a sulinktol. Es apa a kocsiban eszre vett az uj haverommal,pont mikor jottunk ki a dohanyboltbol. Apam odajott elenk es mindenki elott atkutatta a zsebeimet aztan a haveromat megfenyegette es eltiltott tole,mert belevisz a rosszab,en nem fogok cigizni meg mittom en. Lesz***m magasrol, meglazott fel vilag elott es a spanomat is. Plusszba amikor visszaszoltam apanak meg nyakon is vagott es a kocsiba lokott. Anyanak elmondott mindent anya kiabalt is velem es hogy beszelni fognak az osztaly fonokommel ha vele fogom baratkozni es cigizek stb. A batyam aki 17 eves az meg bejott a szobamba az nap este es felkent a falra, mert miattam veszekedtek a szuleink. A batyam egy ko***g amugy mindenert engem hibaztat es parancsolgat nekem, kulon szobaban vagyunk, de mindig atjar hozzam dirigalni vagy ram szol valamiert es csesztet vagy lenezoen beszel velem. Ja es ez a kis szappanopera azert van otthon,mert allitolag en minden evben kifogtam magamnak olyan havert aki balhes. Kozben meg sehol semmi,mert mindenkitol eltiltottak vagy szoltak a tanaroknak, vagy annyira sok volt a veszekedesem a szuleimmel,hogy mar agybajt kaptam toluk. Es ma megkaptam az elso szaktanarimat is,mert a wcben ra gyujtottam a haverommal es lebuktunk. Apa egy feloraval ezelott haza hozott es itthon megpofozott,mert beszelt a tanarommal. Most ugy nezki holnap mar beszelnek a spanommal is. Szanalmas a csaladom!! Tokjol kijovok valakivel ez a srac nagyon meno,laza es kedves is velem,megdumaltuk,hogy a hetvegen elmegyunk bulizni is. O majd megveszi a belepojegyeket is es keretozzek el. De lehet oda sem mehetek el,meg sosem voltam olyan helyen. Tudtok tancsot adni nekem,hogy hogyan razzam le a szuleimet? Kertem,hogy inkabb ne jojjenek ertem legkozelebb suliba, de apam ma is csak ugy eljott. Full ciki is, de mindegy. Hogy lehet ennyi idosen megbeszelni a szuleimmel,hogy hagyjanak elni? Semmit nem engednek meg! Meg a batyam is bevan feszulve es jatsza a fonokosdit.
13/f
Sehogy !
Ha elég eszed lenne megértenéd csak neked akarnak jót.
A veréssel nem értek egyet, az nem megoldás semmire sem.
Kerüld el a balhés haverokat !
Mindenki jobban jár :)
1 napja ismered és már haverod? És te aláztad meg saját magad amikor 13 éves kisgyerekként dohányboltba mászkáltál, iszonyat szánalmas.
A családodban egy szánalmas emberke van és az te vagy.13 évesen bulizni? Ősszel már nincs a minimax hajó, nézzétek inkább a tévémacit.
Ha ilyen gyerekem lenne én is mennék eléd minden nap, sőt másik iskolába íratnálak, valami jó egyháziba, hátha ott normális emberré nevelnek.
13 evesen SEMMI keresnivalod egy buliban. mar bocs, kisgyerek vagy. Meg 14 se vagy. En kirohognelek.
En a helyedben kussban maradnek.
A szüleid vigyáznak rád, nem akarják, hogy egy büdös csöves legyen belőled. Az üvöltözés nem oké, a kiakadásuk viszont igen.
Apád helyében a dohányboltot is feljelentettem volna, kiskorúaknak ad el cigit.
Haggyanak élni? Drága, 13 évesen még messze nem vagy felnőtt, és még bőven a szülői nevelésre és útmutatásravan szükséged.
Most pont azt hiszed, hogy te vagy az okosabb, de majd ha szófogadó leszel, felnősz, akkor ráfogsz jönni, hogy ezekért hálásnak kéne lenned!
Tökre megértem, hogy mennyire megalázva érezted magad, de gondold át.
Most jött egy új srác, alig tudsz róla valamit. Az oké, hogy jófej és laza, ő az osztály menője, de nem tudod az előéletét, hogy milyen balhés lehetett.
13 évesen nem kéne cigizni (amúgy se), mert
- nagyon drága, nincs saját kereseted, szüleid meg ennyi zsebpénzt nem fognak neked adni, ha meg rászoksz, akkor belemész mindenféle veszélyes dologba, hogy pénzhess juss
- egyáltalán nem menő. A bagós emberek büdösek és a normális emberek, lányok kerülik őket
- nincs szükséged rá, ha sok a feszkó sportolj, vagy játsz a gépen, mozdulj ki a barátaiddal
- baromi egészségtelen, gondolom nem akarsz 100 méter futás után fulladozni, vagy majd idősebben a tüdő- vagy gégeráktól fulladozva meghalni.
A szüleid azt akarják, hogy normális, a társadalomban értékes felnőtt legyél, de tudom, hogy ezt a te szemszögedből nehéz még megérteni. Voltam én is hasonló helyzetben.
Lásd osztálytársam történetét:
Okos és eszes gyerek, de se nem nevelték a szülei, se nem hallgatott rájuk, ma ott tart, hogy füvezik és dohányzik, teljesen le van csúszva, a 8. Kerület legveszélyesebb részén lakik. Annak ellenére, hogy egy szerethető barát lehetne, a normális emberek eldordulnak tőle, mert bűzlik a cigitől és a fűtől, látják, hogy mennyire gáz, amit csinál.
Egy másik fiatalember pedig egy drogra kapott rá, és úgy szerez pénzt rá, hogy mindenféle új tablettákat próbál ki, aminek hatapmas a kockázata. Minden egyes tablettának 80% esélye van, hogy megölje őt. Te idáig akarsz süllyedni? Nem tartod ennél többre magad, hogy ne egy ilyen senkiházi legyél?! Ha nem, akkor szánalmas te vagy a szánalmas, nem a szüleid.
Higgadtan gondold át a helyzeted, és rájössz, hogy a rosszfiúk húzzák a rosszabb sorsot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!