Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan razzam le a szuleimet?...

Hogyan razzam le a szuleimet? 13/f

Figyelt kérdés

A suliban az elso nap kiderult,hogy lesz egy uj osztaly tarsunk akit az ofonk bemutatott mar akkor. Nagyon meno a gyerek, laza,es kozvetlen mindenkivel. Orak utan odamentem hozza beszelgetni es megkinalt egy szal cigivel, elfogadtam aztan hazakisert es kozben bementunk egy dohanyboltba meg. Nem kertek tole szemelyit sem, se semmit. Minden siman ment, de apammal megbeszeltem,hogy a suli elott talalkozunk,kocsival jon ertem mert onnan mentunk tescoba. Ez a dohanybolt meg nem messze van a sulinktol. Es apa a kocsiban eszre vett az uj haverommal,pont mikor jottunk ki a dohanyboltbol. Apam odajott elenk es mindenki elott atkutatta a zsebeimet aztan a haveromat megfenyegette es eltiltott tole,mert belevisz a rosszab,en nem fogok cigizni meg mittom en. Lesz***m magasrol, meglazott fel vilag elott es a spanomat is. Plusszba amikor visszaszoltam apanak meg nyakon is vagott es a kocsiba lokott. Anyanak elmondott mindent anya kiabalt is velem es hogy beszelni fognak az osztaly fonokommel ha vele fogom baratkozni es cigizek stb. A batyam aki 17 eves az meg bejott a szobamba az nap este es felkent a falra, mert miattam veszekedtek a szuleink. A batyam egy ko***g amugy mindenert engem hibaztat es parancsolgat nekem, kulon szobaban vagyunk, de mindig atjar hozzam dirigalni vagy ram szol valamiert es csesztet vagy lenezoen beszel velem. Ja es ez a kis szappanopera azert van otthon,mert allitolag en minden evben kifogtam magamnak olyan havert aki balhes. Kozben meg sehol semmi,mert mindenkitol eltiltottak vagy szoltak a tanaroknak, vagy annyira sok volt a veszekedesem a szuleimmel,hogy mar agybajt kaptam toluk. Es ma megkaptam az elso szaktanarimat is,mert a wcben ra gyujtottam a haverommal es lebuktunk. Apa egy feloraval ezelott haza hozott es itthon megpofozott,mert beszelt a tanarommal. Most ugy nezki holnap mar beszelnek a spanommal is. Szanalmas a csaladom!! Tokjol kijovok valakivel ez a srac nagyon meno,laza es kedves is velem,megdumaltuk,hogy a hetvegen elmegyunk bulizni is. O majd megveszi a belepojegyeket is es keretozzek el. De lehet oda sem mehetek el,meg sosem voltam olyan helyen. Tudtok tancsot adni nekem,hogy hogyan razzam le a szuleimet? Kertem,hogy inkabb ne jojjenek ertem legkozelebb suliba, de apam ma is csak ugy eljott. Full ciki is, de mindegy. Hogy lehet ennyi idosen megbeszelni a szuleimmel,hogy hagyjanak elni? Semmit nem engednek meg! Meg a batyam is bevan feszulve es jatsza a fonokosdit.

13/f

2017. szept. 4. 16:37
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
82%
Az, hogy lázadsz, az a legrosszabb dolog amit tehetsz. Elszöksz, azt se tudják hol vagy, halálra aggódják magad érted, aztán amilyen bátor vagy, örülj ha csak összevernek a buliban...
2017. szept. 4. 17:02
 12/57 anonim ***** válasza:
91%
Latszik h navyon gyerek vagy meg. Nem szoktam ezzel a 'ha nagyobb leszel megerted' dumaval jonni de a te esetedben nagyon igaz.
 13/57 anonim ***** válasza:
86%
Szánalmas vagy te gyerek.
 14/57 anonim ***** válasza:
93%

Fogod a cuccaid, aztán elköltözöl albérletbe!

Hol itt a probléma?

(Gondolom, most se érthető, hogy ilyen esetben miért ez a tanács egy kis takonynak, aki utálja a szüleit, mert nem züllhet le teljesen.)

2017. szept. 4. 17:04
 15/57 A kérdező kommentje:

Koszi a hosszu valaszt is. Nem akarom lesullyedni oda. Nem vagyok alkesz,drogos. A cigit mar probaltam korabban is, de nem vagyok fuggo. Amugy meg focizom es azota ket szal cigit elszivtam semmi bajom es nem is lesz. Csak mertekkel kell. A spanom adja nekem. Nem kell fizetnem erte, de ha nem adja az sem lesz para, mivel nem fog hianyozni. A lanyok meg nem erdekelnek sajnos, nemtom. Nekem meg nem tetszett csajok kozul senki. Volt egy osztaly tarsam aki probalkozott,kozeledett felem,de nekem nem tetszett. Viszont fiu mar tetszett nekem, de idosebb nem 13 eves hanem kb 17-18 evesek. Mindegy ez mar mas teszta.

Ja es buliba mar masok is jarnak ennyi idosen sztm.

2017. szept. 4. 17:06
 16/57 anonim ***** válasza:
90%
Ha ennyire nem bírod otthon, költözz el albérletbe! Megvan oldva! :)
2017. szept. 4. 17:08
 17/57 A kérdező kommentje:

Ja,jo egyreszrol igazat adok nektek.

Mar szoktem el otthonrol a nyaron tobbszor is. De nem volt para,mindenki aludt. Van egy spanom aki most is osztaly tarsam es o vele szoktunk a varosban bringazni vagy gordeszkazni. Szokott hozni piat is, van neki is egy batya aki mar 20-on nemtom hany eves es a hutobol kiveszi a sort aztan hozza is. Siman kilehet oket jatszani ilyen szempontbol. De mondom, nem vagyok alkesz, es ritkan iszom.

2017. szept. 4. 17:10
 18/57 anonim ***** válasza:
93%

Azt észrevetted már hogy azért van szar világod mert magadnak csinálod? Apádat utálod mert jogosan megbüntet azért amit TE csináltál.

Neked áll feljebb mikor a suliban cigizel meg majd úgyis elszöksz a buliba mert te már 13 éves vagy. Aztán csodálkozol hogy onnantól majd minden nap hoznak-visznek az iskolába meg telefonon kell bejelentkezned óránként hogy mit csinálsz, mert nem bíznak benned többet.

Többet nem írok, mert egyrészt felesleges (téged úgysem érdekel, hiszen már 13 éves nagyfiú vagy [ehehe]), másrészt ez is csak egy hangulatkeltő kamukérdés amin jót röhög a kérdező hogy mások idegesítik magukat.

2017. szept. 4. 17:11
 19/57 anonim ***** válasza:
87%
nem, 13 évesek max ovizsúrba járnak, szórakozóhelyekre, még a leggagyibba is 16+ a korhatár, normálisabbakba meg 18+. Ha razzia van(eléggé sűrűn) és meglátják hogy ott vagytok mint erősen kiskorúak, azzal a lendülettel zárják be a helyet, a tulaj meg megy bíróság elé, ahogy a szüleid is, kiskorú veszélyeztetéséért, te meg vagy javítóintézetbe vagy sima intézetbe.
 20/57 A kérdező kommentje:
Ennyi idosen meg munkat sem adnak nekem. Akartam menni abba a kibe ba**tt diakmeloba is, de nem mehettem.
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!