Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan razzam le a szuleimet?...

Hogyan razzam le a szuleimet? 13/f

Figyelt kérdés

A suliban az elso nap kiderult,hogy lesz egy uj osztaly tarsunk akit az ofonk bemutatott mar akkor. Nagyon meno a gyerek, laza,es kozvetlen mindenkivel. Orak utan odamentem hozza beszelgetni es megkinalt egy szal cigivel, elfogadtam aztan hazakisert es kozben bementunk egy dohanyboltba meg. Nem kertek tole szemelyit sem, se semmit. Minden siman ment, de apammal megbeszeltem,hogy a suli elott talalkozunk,kocsival jon ertem mert onnan mentunk tescoba. Ez a dohanybolt meg nem messze van a sulinktol. Es apa a kocsiban eszre vett az uj haverommal,pont mikor jottunk ki a dohanyboltbol. Apam odajott elenk es mindenki elott atkutatta a zsebeimet aztan a haveromat megfenyegette es eltiltott tole,mert belevisz a rosszab,en nem fogok cigizni meg mittom en. Lesz***m magasrol, meglazott fel vilag elott es a spanomat is. Plusszba amikor visszaszoltam apanak meg nyakon is vagott es a kocsiba lokott. Anyanak elmondott mindent anya kiabalt is velem es hogy beszelni fognak az osztaly fonokommel ha vele fogom baratkozni es cigizek stb. A batyam aki 17 eves az meg bejott a szobamba az nap este es felkent a falra, mert miattam veszekedtek a szuleink. A batyam egy ko***g amugy mindenert engem hibaztat es parancsolgat nekem, kulon szobaban vagyunk, de mindig atjar hozzam dirigalni vagy ram szol valamiert es csesztet vagy lenezoen beszel velem. Ja es ez a kis szappanopera azert van otthon,mert allitolag en minden evben kifogtam magamnak olyan havert aki balhes. Kozben meg sehol semmi,mert mindenkitol eltiltottak vagy szoltak a tanaroknak, vagy annyira sok volt a veszekedesem a szuleimmel,hogy mar agybajt kaptam toluk. Es ma megkaptam az elso szaktanarimat is,mert a wcben ra gyujtottam a haverommal es lebuktunk. Apa egy feloraval ezelott haza hozott es itthon megpofozott,mert beszelt a tanarommal. Most ugy nezki holnap mar beszelnek a spanommal is. Szanalmas a csaladom!! Tokjol kijovok valakivel ez a srac nagyon meno,laza es kedves is velem,megdumaltuk,hogy a hetvegen elmegyunk bulizni is. O majd megveszi a belepojegyeket is es keretozzek el. De lehet oda sem mehetek el,meg sosem voltam olyan helyen. Tudtok tancsot adni nekem,hogy hogyan razzam le a szuleimet? Kertem,hogy inkabb ne jojjenek ertem legkozelebb suliba, de apam ma is csak ugy eljott. Full ciki is, de mindegy. Hogy lehet ennyi idosen megbeszelni a szuleimmel,hogy hagyjanak elni? Semmit nem engednek meg! Meg a batyam is bevan feszulve es jatsza a fonokosdit.

13/f

2017. szept. 4. 16:37
1 2 3 4 5 6
 21/57 A kérdező kommentje:
Kinezek 16nak siman. 173 cm vagyok,focizom is. A spanom azt mondta nem fognak kerni szemelyit se se semmit.
2017. szept. 4. 17:13
 22/57 anonim ***** válasza:
91%
Kinézhetsz te 38-nak is ha leellenőrzik a személyid....ja bocsánat 13 évesen még nincs is. (ha jól tudom 14 évesen lehet először kapni)
2017. szept. 4. 17:19
 23/57 anonim válasza:
98%
Felvilágosítalak, az a gyerek nem a spanod akar lenni hanem te csak jól kapóra jöttél neki. Az ilyenek szeretik tönkre tenni a társaikat és belevinni a rosszba. Osztalytársammal is ez volt elvitte bulizni meg cigizni a "spanja" aztán pedig jól beköpte őt. A spanodhoz hasonlók csak elhitetik veled hogy barátok, aztán majd örülnek hogy még egy idiótát rábeszéltek a piára meg a cigire. Egyébként meg jobb ha befejezed ezt mert ezután csak jönnek a rosszabb dolgok, vagdosás, pia, gyógyszer túladagolás stb...
2017. szept. 4. 17:22
 24/57 A kérdező kommentje:
Hat nem tom hogy van. Mert nekem van szemelyim nekem ez ingyenesen igenyelheto volt es mindig magamnal hordom barhova megyek.
2017. szept. 4. 17:23
 25/57 anonim ***** válasza:
51%
Kicsit fiatal vagy ezekhez a dolgokhoz. A szüleid meg hülyén nevelnek. De inkább az lenne a kérdésem, hogy 13 évesen miért ilyen fontos neked a cigi? Én 16 évesen kezdtem el, mert baromi nagylánynak éreztem magam tőle, 2 év múlva abba is hagytam, mert igazából semmi értelme szívni azt a drága szemetet, büdös leszel tőle, egészségtelen, és semmilyen hatása nincsen, meg se nyugtat, egy full értelmetlen dolog. Barátkozzál nyugodtan a menő sráccal, de bagózni nem feltétlen kell, csak azért, mert ő szokott. Más kérdés, hogy szülőként abszolút nem így intéznék el egy ilyen helyzetet. De, a kérdésedre a válasz: hogyan rázd le a szüleidet, hát mondjuk annyi eszed lehetne, hogy nem apád orra előtt mászkálsz a dohányboltba, a legtöbb gyerek erre magától is rájön.
2017. szept. 4. 17:23
 26/57 anonim ***** válasza:
97%
Hát én 24 vagyok és múltkor razzián tőlem is elkérték, meg mindenkitől, akárhány éves volt, és akármennyinek is nézett ki. Ilyenkor összes kijártnál rendőr áll, ki se tudsz osonni. Ott is volt azt hiszem 15 éves, akit rendőrök vittek el, és a szüleinek kellett mennie érte a rendőrségre, mert hivatalosan nem lehetett a helyen.
2017. szept. 4. 17:27
 27/57 A kérdező kommentje:
Az komoly. Azt nem akarom,hogy zsernyakok vigyenek a rendorsegre.
2017. szept. 4. 17:34
 28/57 anonim ***** válasza:
0%
Pofozd vissza apádat.
2017. szept. 4. 17:36
 29/57 anonim ***** válasza:
100%
Nem okításból írom a következő sorokat, oké akkor a vélemény kifejtésem... Hacsak azért akarsz vagy cigiztél, hogy ,,kúl,, srác legyél akár a lányokkal szemben, ez nem fog bejönni. Jó lehet néhánynak, de személy szerint ódzkodom... Menő mindenki szeret lenni, hogy ne legyen egy láthatatlan kis egéry de akkor ne ilyen formátummal. Ha meg nem is ez a baj. A feszültségre sem az. Családomból is többen dohányoznaky elkezdték korán és azóta próbálkoznak belőle kiszállni de nem sikerül. Én utálom, nem próbáltam ki de ha valaki rágyújt 2 méteres közelemben erősen beszólók neki. Neked sem a ,,spanodnak,, sem és a korunkbelieknek sem való. Ennyi. Tönkre teszed magad, ha ezzel játszol. Dohányboltba meg nyílván azért engedtek be mert vagy ,,érett,, vagy. Vagy... Nem tudom. Szimplán vakok. Nem azért csak még akkor sem engedték be a csecsemő babakocsiban(!!!) lévő unokatesóm amikor bement az apja. Kint kellett hagynia... Ez a véleményem. Aztán te eldöntöd, megfontolod... Hogy a szüleid mit is akartak ezzel. A verést én sem díjazom de mégis jogosan háborodott fel...😶 14/L (lány)
2017. szept. 4. 17:42
 30/57 Alain Delon ***** válasza:
40%
Nem vagy semmi ürge, az biztos! Nem baj, hogy van benned elevenség, de nem egyedül te vagy a rossz a családban szerintem, hanem a többiek is. Inkább főleg ők. Nem biztos, hogy a szüleid házassága felhőtlen, ami lecsapódik rajtad is meg a bátyádon is. Szerintem próbáld meg kotrollálni magad, kerüld a szélsőséges viselkedési megnyilvánulásokat.
2017. szept. 4. 17:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!