Mit csinaljak ha be szeretnem festeni a hajam, de nem engedik? Pedig 19 vagyok. Fodrasszal akarnam, a lenovest is, mivel gyozhetnem meg a szuleimet? Nem tudom miert nem engedik, megengedhetnenk ezt anyagilag
19 évesen nem igazán szólhatnak már bele.
Miért nem akarják megengedni?
1: Mindenképp jó döntés hogy fodrásszal csináltatnád.
2: 19 évesen már önállóbb lehetnél.
Igazuk van, minden valamirevalós stylist hangsúlyozza, hogy a saját hajszín áll a legjobban, szóval élvezd amíg teheted, van még kb 10-15 éved vele.
Amúgy pedig ez nem olcsó móka. Szerinted megengedhetnétek magatoknak - szerintem meg ne más f...val verd a csalánt, hanem ha ennyire akarod menj el diákmelózni és fizesd abból.
Azért, már bocsánat, aki 19 évesen nem mer engedély nélkül hajat festetni, az messze nem felnőtt.
Kedves kérdező, szerintem menj el dolgozni, hogy legyen saját pénzed, akkor pedig oda mész, ahova akarsz és azt csinálsz, amit akarsz.
Miért hiszik sokan, hogy 18 éves kor után már azt csinálhat valaki, amit akar? Hivatalosan nagykorú, de amíg otthon él és a szülei tartják el NEM felnőtt, és a szülei beleszólhatnak az anyagi vonzatú dolgaiba.
Egyébként meg a szüleidnek van igaza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!