Mit csinaljak ha be szeretnem festeni a hajam, de nem engedik? Pedig 19 vagyok. Fodrasszal akarnam, a lenovest is, mivel gyozhetnem meg a szuleimet? Nem tudom miert nem engedik, megengedhetnenk ezt anyagilag
Figyelt kérdés
2018. ápr. 24. 20:43
11/29 anonim válasza:
Mi az, hogy "nem engedik", a tulajdonuk vagy, vagy mi? És mit fognak csinálni, ha mégis befested, lekötöznek és kimossák higítóval? Szólj már anyádéknak, hogy 2018 van, nem 1418.
12/29 anonim válasza:
Fesd be és kész. 19 éves vagy. Azt csinálsz a fejeddel amit akarsz. Egyébként van hajszínező is,ez X mosás után kikopik. Talán ezzel kompromisszomképesebbek lesznek a szüleid ( amúgy ok..ott élsz stb.. de azért ez elég szomorú,hogy ennyire korlátoznak.)
13/29 anonim válasza:
Nem a saját hajszíne áll jól mindenkinek. Vannak természetes szőke négerek, ők is jobban néznének ki sötét hajjal.
A genetika (vagy isten, akinek) nem stylist.
14/29 anonim válasza:
Általában férfiak szeretnek igy szabályozni..
15/29 anonim válasza:
19 vagy nem szólhatnak bele persze,ha a saját pénzedből intézed a dolgot. Bár én simán adnék a lányomnak hajfestésre nem egy akkora összeg,elvégre nem telket akar a Holdon,hogy ne fizessem.
16/29 anonim válasza:
Azért 19 éves korodban, ezt már nem akadályozhatják meg, ha van rá pénzed.
17/29 anonim válasza:
Mi az, hogy a szülei beleszólhatnak? Nem, nem szólhatnak bele, hogy hogyan nézzen ki a nagykorú lányuk! Max., annyit mondhatnak, hogy “nem adok rá pénzt, fizesd ki magadnak”, de azt csinál a saját hajával, amit csak szeretne. Az egy óriási nagy hülyesèg, hogy mindenkinek a saját hajszíne áll a legjobban, én csomó ellenpéldát tudnék mondani a környezetemből, másrészt pedig ez az egyéni izlésen is múlik és nagyon nem mindegy, hogy az ember jól érzi-e magát a bőrében vagy sem.
18/29 anonim válasza:
"Mi az, hogy nem engedik? 19 éves vagy" Attól még nem ő dönti el hogy a szülei mire költsék a pénzüket. Szép is lenne.. "Apa, anya nagykorú vagyok, mostantól én döntöm el mire menjen a ti fizetésetek...." Tessék elmenni dolgozni, heti pár órába nem halsz bele iskola mellett sem. Azt a pénzt arra szórod el amire akarod.
19/29 anonim válasza:
Van rá pénzed? Mi a kérdés, menjél..
Ha nincs , akkor irány a munka.
20/29 anonim válasza:
Ez a saját hajszín áll jól arra igaz, akinek szép a haja.
Nekem fénytelen fakó sötétbarna, a sápadt, kicsit szeplős bőrömhöz.
Kis szőkítés, és mindjárt nem tűnök 45nek.
27n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!