Mit csinaljak ha be szeretnem festeni a hajam, de nem engedik? Pedig 19 vagyok. Fodrasszal akarnam, a lenovest is, mivel gyozhetnem meg a szuleimet? Nem tudom miert nem engedik, megengedhetnenk ezt anyagilag
Én már 16 évesen megcsináltam hogy "nem engedték" mégis szőkén mentem haza. Igaz nem volt nagy az árnyalat különbség, először anya észre se vette, de idővel egyre világosabb lett. Lenöveszteni viszont tényleg rossz. A végén már 3 árnyalatú volt a hajam (bár tény hogy elszúrtam a folyamatot)
Ha más színű hajjal mész haza mit csinálnak? Hozzák a 0-ás gépet vagy kidobnak? Egyik se valószínű ha képesek lennének kitenni nem ilyen lenne a hozzáállásod
Fodrásszal csináltasd meg elsőre, utána a lenövést nem egy nagy dolog otthon magadnak utánfesteni havonta, és kb 1500 ft-ból kijön...
A szüleid meg nyugodtan leszarhatod. Egyszeri fodrász árát csak össze tudod szedni magadnak, a további nem nagy összeg.
Basszus ne már,13évesen már melír volt a hajamban és 16éves koromtól már festettem,volt mindenféle színű hajam :D (Most az eredeti van,régen utáltam de már szeretem) De amúgy igazuk van a válaszolóknak, ha nem adnak pénzt neked kell szerezned,keress valami melót suli mellé amit mondjuk napi 4 órában tudsz csinálni, havi 1 fodrász abból is kijön:D
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!