Tényleg olyan nagyot kérek?
60-as, az megvan, hogy a koszorú a lányok FEJÉN szokott lenni?
Nekem is volt, hasonló:
[link] - és nem volt giccses, de a ruhámhoz és a személyiségemhez teljesen illett.
És mi van akkor, ha addig nem jutott az eszébe az ötlet ameddig az anyja nem mondta? Attól, hogy nem a saját ötlete, attól már nem is tetszhet?
Érdekes csak azért mert ez tetszik a kérdezőnek, sokan megítélik, hogy mindenben az anyja dönt helyette, holott én ezt nem így látom. Miért ne tetszhetne neki és miért ne szólhatna bele, elvégre az ő esküvője is. Nem értem miért csorbulna a menyasszony óhaja sóhaja, ha a gyerekek is be lennének öltöztetve. Szerintem felesleges pénzkidobás, de ez nem olyan kérés, amire hisztizve kiakadva rögtön azt kell mondani, hogy nem a menyasszonynak. Az meg kisebbségi komplexusra utaló jel, ha a gyerekekre irigykedik, hogy őrájuk fognak figyelni nem pedig rá. Nekem eszembe sem jutna ilyen, ha a gyerek nincs beöltöztetve, akkor is elvonhatja a figyelmet bömböléssel, hisztizéssel, stb. Szóval szerintem is butaság még erre pénzt kidobi, de akkor döntsön csak ez vagy csak az, ha csak az ő pénzéből csinálják.
A menyasszonyod már most egy hisztis sárkány :D
Nem értem minek sajnálja a koszorút a kislányoktól.
Pont múlt hétvégén voltam egy esküvőn, három cuki kislány három cuki anyukája lazán besétált a fotós elé a bevonuláskor, és integetett az édes lánykáknak hogy az egyenes úton ugyan merre kell menni, az egyik meg elhajította a kosarat, amiből a rózsaszírmokat szórta, és megállt bambulni, a mennyasszony meg csak állt kínmosollyal a fején, és várta hogy anyuka csinaljáljon valamit a kölykével.
Valószínűleg a te mennyasszonyod valami ilyesmit akar elkerülni, főleg, ha már a próbán is csak a hiszti ment. Ezt igazán megérthetnéd, az már csak hab a tortán, hogy ez nem is a te fejedből pattant ki, hanem anyádéból, akinek ebbe ugye nem kéne beleszólni, és erőltetni, amit a mennyasszony nem akar. Nem arról van szó, hogy volt egy ötlete és elmondta, hanem hogy együtt próbáljátok ráerőltetni másra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!