Tényleg olyan nagyot kérek?
#90, szerintem Kérdező olyan nőt nemigen fog találni manapság, aki önként és dalolva hajlandó alávetni magát a "csak jót akaró" anyósának... volt ilyen is, amikor az új asszony az anyós fennhatósága alá került.... olyan 200 éve. Csak néhány fiús anyuka nem hajlandó tudomást venni az elmúlt évszázadokról...
Na, ezzel szemben a lány viszont simán talál olyan férfit, akinek vagy eleve normális az anyja, vagy képes megrendszabályozni amikor családi gőgöt akar előadni.
92: Simán találhat a kérdező egy kedves nőt, aki nem ilyen önző, akaratos. Bár az itten felhozatalt nézve nem biztos.
A férfi meg egyáltalán nem biztos, hogy anyuci pici fia, azért mert véletlenül az ő ötlete megtetszett neki.
Ha a neten látok egy ötletet, ami megtetszik, akkor netfüggő vagyok, vagy mi??
Egyébként ebből ekkora ügyet csinálni, hogy a kislányokon is legyen-e koszorú, mint a nagylányokon, hát nem igazán normális. Mégis kit zavar, ha rajtuk is van? Szerintem a legtöbben észre sem fogják venni.
Szóval akik ilyenen nem tudnak megegyezni, azok inkább ne házasodjanak. Ennél sokkal komolyabb döntéseket is meg kell majd hozni egy házasságban.
"Na, ezzel szemben a lány viszont simán talál olyan férfit, akinek vagy eleve normális az anyja, vagy képes megrendszabályozni amikor családi gőgöt akar előadni."
Ahogy elnézem, itt a menyasszony akar "családi gőgöt" előadni. Anyukának volt egy ötlete, ami a vőlegénynek tetszett, ebből már lefaragtak, bevonulás nincs, de még a maradékon is hisztizik a menyasszony. Ha valakinek ennyire nincs semmi önbizalma, hogy virágkoszorús kislányoktól félti a központi szerepét, az jobb, ha kezelteti magát.
#94, te tényleg nem érted:) Ez a cicaharc arról szól, hogy kik legyenek KOSZORÚSlányok, akiket a menyasszony felkér, vagy anyuci is beleszólhat... és erre a helyes válasz az első, anyucinak ebben SE lehet döntő szava.
Szóval azon tök felesleges vitatkozni, hogy a menyasszony vagy a vőlegény fontosabb-e - nyilván egyformán fontosak - de egy biztos, az, hogy itt nem lehetnek az anyucik a főszereplők, semmilyen módon, semmilyen okból.
97: te nem érted. Azt már lefújták, hogy kislányok vonuljanak koszorúslányként.
Most már csak annyiról szól, hogy a kislányokon lehet-e koszorú.
Miért ne? Kinek fáj? Kit érdekel, hogy ki mondta először? Számít ez valamit??? Szerintem ez egyáltalán nem lényegi kérdés, pláne nem olyan, amin veszekedni lehet.
De úgy látszik ezen is össze lehet veszni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!