Tényleg olyan nagyot kérek?
Figyelj, vannak olyan lányok, nők, akik kisgyermek koruk óta a tökéletes esküvőről álmodoznak. Hogy menyasszonyok lesznek.
Életében valószínűleg ez lesz az egyetlen ilyen pillana.(Reméljük)
És én sem értem, hogy a gyerekeknek miért kéne a menyasszony előtt mennie?
Olyat láttam már, hogy a tanúk, de ők is csak a templomig.
Mi az oka, hogy a gyerekeknek elől kéne menni?
A koszorúslányok szoktak elöl vonulni. Sok családban a kislánykákat jelölik ki, hasonló okokból, mint anyukád akarja, mert olyan cukik.
A menyasszonyodnak viszont már vannak koszorúslányai, ő választotta őket. Ebben az esetben felesleges giccsparádé lenne a gyerekeket is beöltöztetni, egyrészt plusz kiadás, másrészt teljesen logikátlan is.
Igaza van, mert lehet megállnak, hisztiznek, stb.
A kedvesed meg ott áll a fehér ruhában, halálosan izgul, de még a sok kölyökre is figyeljen, akik ott kolbászolnak előtte.
Amőgy sem értem, minek kell a gyerekeket is beöltöztetni, meg koszorú, tök felesleges, nem kell szerepelniük, üljenek csak a helyükön.
Rengeteg olyan esküvőn voltam, ahol a kisgyerekek virághordók, istennyila, és 10/9 ment a hiszti, a sírás, "anyaaaa", és társai. Szerencsétlen menyasszony meg csak fapofával állt és várta, hogy a bőgő gyereket végre elvigyék előle, és mehessen az anyakönyvvezetőhöz/oltárhoz.
Nekem nem lesz ilyen, a nagylány rokonok (párom részéről is) kísérnek elöl valami egyszerű, kényelmes ruhában, a kisebbek meg ülnek a szüleikkel.
Akinek ez nem tetszik, az nem jön, pont.
Ilyet ne erőltess rá.
Személy szerint én sem vágynék arra, hogy az esküvőnkön a kisunokák meg bügyürőkék "mamaszemefényék" randalírozzanak a nagy napunkon. Miért is? - ugyan imádom a gyerekeket, de egy ceremónia szabályait 3-4-5 éves korban nehéz betartani. A fotósnak is kell a "tiszta" terep. És mi vagyunk a nászpár nem utoldó sorban, tehát ez most nem Pistike meg Julcsika kisunoka nagy napja...
Ha eddig megvolt a kialakult a rend,amibe Te is belegyeztél akkor miért akarsz valami olyat ráerőszakolni amit Anyukád az elmúlt napokban álmodott meg? Már az sem szép, hogy beleszól, de hogy te végképp letojod annak a nőnek a véleményét, akit feleségül akarsz venni az durva...
Ja, és összeszedhetnéd a tökeidet, és leállíthatnád anyucit, mert ennek a házasságotok fogja kárát látni.
Én legalábbis többek között ezért szakítottam az exszel, mert mindenben anyuka kérése volt az első, konfrontálódni nem lehetett vele, mert jaj, mi lesz és ez azt eredményezte, hogy még abba is beleugatott, hogy milyen ruhában menjek a tesó eljegyzési partijára, persze, az ex hevesen bólogatott mellé.
Nos, már az eljegyzési partira szingliként ment, mert azért álljon már meg a menet.
Ha te is mindig anyád mellé állsz, hamarosan elvált fiú leszel - jogosan.
Ja, igen, és tegyük tisztába, ezt NEM TE kéred, hanem ANYUKÁD.
NEKED eszedbe nem jutott volna, ha anyunak nem lesz ez az agymenése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!