Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyot kérek? Nincsenek olyan pasik akiknek nem a külső hanem a belső az első szempont egy lánynál?
magyarán ronda de aranyos ?:D hogyne a ronda pasik :D az önérzet nélküli pasik az önbecsülés nélküli pasik :D és egyéb szinonimák
19F
Én ilyen vagyok, de nem érdeklem a nőket, maximum a pénzem meg a tudásom.
20f
Hát helyes pasi biztos nincs.
Max csak csúnya.
hány éves vagy? ha korombeli akkor írj :D
16/f
"Nekem csak annyi a bajom hogy a fiú inkább választja a szuperszexi csajt egy napra (vagy több időre és a csaj tökéletesen kihasználja)és észre nem venné azt a tök áltlagos lányt aki állandóan segít neki ha bajban van magyarán a barátja."
Sajnos az a baj hogy ez fordítva is működik. A nők is csak a külsőt nézik, nem számít ha rendes a srác ha nem jóképű. És az "átlagos lányokra" is igaz ez, nem csak a szépségekre :D.
Szóval a kérdést fordítva is feltehetnénk.. "Nincsenek olyan lányok akiknek nem a külső hanem a belső az első szempont egy pasinál?" (24/f)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!