Tényleg olyan nagyot kérek?
Te hát a kérdező töketlen anya kicsi fia azért, mert tetszik neki az ötlet? Ez csak a menyasszony nagy napja?
Mondom ezt úgy, hogy szerintem sem jó ötlet és ebben az esetben a menyasszonnyal értek egyet.
Egyesek úgy pattognak, hogy az esküvő nem csak a menyasszonyról szól, hanem a párról, és közben elfelejtik, hogy épp a vőlegény az, aki örül, hogy nem kell szervezkednie, ötletelnie. Nagy többségben így van.
A kérdező most hangoztatja, hogy tetszik neki az ötlet, de magától ki nem találta volna, csak akkor tetszett meg, mikor anyukája kitalálta. Ő csak kontrázik.
Lesznek itt még bajok.
Szeretem a gyerekeket, de egy esküvői bevonuláson semmi keresni valójuk. Lehet hogy nagyon cukik, de nem körülöttük forog az a nap, hanem az ifjú pár körül.
27F
43, miért csak az anyuka érthet egyet a férfivel?
Azta, bocs, ezt nem tudtam.
Nem, nem vagyok az anyuka, egy húsz éves lányom van... de tényleg nem értem, mi a bajotok azzal, hogy a pasi hallott valamit, neki tetszik az ötlet (és a történet szempontjából teljesen irreleváns, hogy a neten látta, az anyja, a haverja vagy a kollégája mondta), ezért ő megfontolja, miközben a nő, csakazértis nemet mond. Tök mindegy, hogy ezt az anyja találta, ha neki tetszik, és szeretné, nem kell leállítani az anyukát, hanem neki magának kell megbeszélni a menyasszonnyal, mert az ő kérése pont úgy számít, mint a nőé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!