Miért ítéli el a társadalom azt a nőt, aki nem szül?
Nem tudom,ki hogy van ezzel,de én nem ítélem el,csak nem értek Vele egyet. Ha nem akar szülni,hát ne szüljön,SENKINEK SEMMI KÖZE NINCS HOZZÁ!!
Ugyan akkor a fejemben a miért kérdés,és sajnálom,hogy kimarad megannyi boldog és megható és kevésbé boldog pillanatból!
Nem csak azt "ítéli el a társadalom" ,aki nem szül,hanem azt is,aki nagy családot akar,és lesz is neki-mert hogy nem akar dolgozni-
Az emberek többsége azt gondolja magáról,hogy milyen tökéletes.... na,persze!
Ha Te vagy az ominózus szülni nem akaró,akkor próbáld meg semmibe venni a másik véleményét! Mindeni maga döntse el,hogy mit szeretne,mi az,ami jó! Nem?
13:30-as!!
Nem gondolod,hogy van olyan szülő is,aki azért szül,mert szeret szeretni?-csak mert van ilyen! :) Van fogalmad arról,hogy milyen jó dolog szeretni? Tudot Te,milyen jó dolog,hogy valaki feltétel nélkül szeret? És tudod,hogy tudja,hogy Rád mindig számíthat? Na,ez a "szülőség"!! és nem az,amikor valaki arról beszél,hogy majd öreg korában eltartja,ápolja.
13:30-as!
Nem tudom,Te hol élsz: egy férfit nem lehet egy -vagy több-gyerekkel magához láncolni! Ha el akarja hagyni,elhagyja,mindegy hány poronty van! Aki csak a kölykök miatt marad a másik mellett,az nem is akarja igazán otthagyni az asszonyt! A gyerek-vagy gyerekek- tökéletesen feltudnak nőni akkor is,ha apa-anya elvált.
Feltétel nélkül szeretni egy gyereket szép dolog, csak kb. addig tart amíg a baba magatehetetlen és a szülőre van utalva. De ki ne derüljön, hogy meleg, mert kitagadjuk.
A feltétel nélküli szeretet szerintem a legszebb dolog a világon, de nagyon kevés ember képes rá.
És a leggusztustalanabb dolog az, amikor a gyerekpárti emberek azt mondják: "Én nem ítélem el, DE kihagy egy csodát, bla bla bla."
Kedves Utolsó!
ugyan már! felnevelni? Azt a 12200-at,amit 1 gyerkőcre kapnak a szülők,elég!
Mi is csórók vagyunk-meglepődnél,ha tudnád mennyire,de így is bevállajuk a kövit! -nem a pénz miatt,mert az a 12200 egy gyerekre pot elmegy ahvi szinten. Ha havonta csak 2 ruhát veszel,eleinte a pelenka,popsi törlő,pár havonta a popsikrém,és a fürdető,sampon. Később is elég havonta 2 pár zoknit,1pólót,1nadrágot,1pár cipőt megvenni,nem növi ki azonnal a gyerek! Hol élsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!