Miért ítéli el a társadalom azt a nőt, aki nem szül?
Azért nem törődik veled senki, amikor utazol, mert a lelki problémáidnak, a fáradtságodnak nincsenek olyan látható jelei, mint pl. egy várandós nőnél, vagy ha egy idős ember felszáll. Engem jó modorra tanított az anyám, úgy látszik nálatok ez is kimaradt.
Semmi empátia nem szorult beléd, azért ne mérd már a rossz kedvedet vagy a fáradtságodat egy várandós nő állapotához.
Alaposan megvert téged a sors, csak sajnálni tudlak, amiért ilyen ember lett belőled.
Na erről beszéltem, a terhesség nem csak a jó szexből áll meg a cuki kisbabából... Te akartad, akkor vállald is ne mindig mástól várd a segítséget. Semmivel sem vagy több vagy jobb, semmivel több a jogod. A betegség vagy akárki más nem attól nyer érvényt hogy látszik és látványosan szenvedünk.
Empátia? Miért beléd szorult? Mert szerintem nem az az empátia hogy terhes vagyok és szenvedek te meg dögölj meg mert az semmiség hozzám képest... És akkor még sírtok hogy miért olyan bunkó mindenki a járműveken veletek. Csodálkoztok? Én nem várom senkitől hogy törődjön velem, csak azt várom hogy ne legyen ilyen nagyképű mint te. Ne aggódj élőben megtalálom a helyem bárhol ha én nem akarok állni, nem erről van szó hanem arról hogy zavar ez a buta vélemény.
Amúgy meg sokan emlegették de mondja már meg valaki milyen bizonyítéka van rá, hogy én boldogtalan vagyok vagy sz*r az életem? Azért mert nem szeretem a gyerekeket még lehetek boldog. Ha mindenki boldogtalan lenne mert utál valamit akkor nem lenne boldog ember a földön. Azért mert szeretem megvédeni a véleményem, mert heves vagyok ilyen esetekben, még lehet jó életem. :) Ki tudja itt milyen vagyok élőben? Szerintem senki. Életem igen kis részét teszi ki, alakítja a gép, tehát felelőtlenség abból itélni hogy milyen vagyok egészben... :) Csak nektek van erre szükségetek mert egy normális érvet nem tudtok mondani úgyhogy inkább itt támadtok. Én miért nem mondtam még egyszer sem, hogy hűűűű örülök hogy nem vagyok olyan mint te, vagy örülök hogy nincs gyerekem mint neked stb? Mert nekem nincs szükségem alaptalan személyeskedésre a véleményem szilárdságához. Én láttam amit láttam és azt nem lehet megváltoztatni, ti is érzitek hogy így van csak nem akarjátok elfogadni, pedig meg lehetne változni.
Folyamatosan mellébeszélsz és folyamatosan támadsz, közben együttérzést vársz el. Értsd meg már végre, hogy régen nem a kiírt kérdésről van szó, hanem kizárólag rólad és a te érzéseidről, véleményedről, gondolataidról, amikre reagálnak az anyukák.
Aki kijelenti, hogy nem szereti a gyerekeket, ráadásul ez egy nő, az vagy nem ismeri őket egyáltalán, vagy egy végtelenül lelki szegény ember.
Nem valami hobbiról van szó és nem tárgyakról, amit szeretünk vagy nem, hanem gyerekekről, akik tiszták, ártatlanok és egy részüket a felnőttek rontják el, az olyan felnőttek is mint te.
"aki gyereket szült,az letett valamit az asztalra"
István Királyunkat is megszülte valaki, Árpád, Széchényi, Kossúth... ezeket az embereket szintén megszülte valaki! Én hálás vagyok érte!
Ezzel nem azt mondom,hogy azért akarok szülni,mert abban bízom,hogy "Valaki" lesz a gyerekből!! Ne értsen senki félre!
Ami pedig azt illeti,én nem nézem le,nem ítélem el azt,aki nem szeretne babát! Mi értelme van? Elég gyökér dolognak tartom,ha valaki elítél valakit,mert nem az a nézete,mint a másiknak! Ezeknek az embereknek csak gratulálni tudok,szép fialások!!
Ítéljük el a hazugokat,meg a tolvajokat,gyilkosokat! Ne a tudatosan élőket!! (gyereket akaró vagy éppen nem akaró személyekre gondolok.)
SZÉGYELJÉTEK EL MAGATOKAT,mert nem tudjátok tiszteletben tartani a másik döntését!!!
3.gyerekét váró,gyedből élő nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!