A társadalom miért mindig a szeretőt ítélni el és sose a házasságtörőt?
Mert egyszerűbb egy harmadikra fogni, mint belátni, hogy mi is hibáztunk... Ilyen az emberi természet.
De szerintem ilyen helyzetben mindhárman hibásak.
Egy szerető, 23L
Mert a szerető dolga lett volna, hogy ne kezdjen ki házas emberrel, vagy ha az akart rámászni, akkor utasítsa vissza.
Senkit nem kényszerítenek ara, hogy szerető legyen ez az ő saját döntésük és elítélendő, hogy házas ember, vagy férjes asszony mellett döntenek.
Ha valaki unja a házasságát, akkor úgy korrekt, hogy előbb váljon el, utána hempereghet, akivel akar.
Olyan estben még csak megbocsátható, ha egy nyitott házasságba lép bele a szerető, vagy ha olyan rossz a házasság, hogy már csak ölik egymást és válna mindkettő, annak a házasságnak már úgy is mindegy.
De sajnos sokszor előfordul, hogy boldog házasságot, egész családot tesz tönkre egy harmadik, mert házasságban élő nőre/férfira fájdult meg a foga , és ez az, ami igazán visszataszító!
"igen, de nem egy olyan eset van ahol a szerető nem is tudja sokáig hogy a férfi nős.. és mégis akkoris őt ítélik el.."
N a de mire odáig komolyodna az ismeretségük, hogy abból házasságtörés legyen, addigra a szeretőjelöltnek csak illene ilyen fontos információkat már tudni a férfiról.Csak észre kellene vennie, hogy valami gyanús, nem?
Mondjuk, ha nekem lenne egy pasim és később derülne ki, hogy nős, én úgy rúgnám ki, hogy hazáig repülne, az biztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!